>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty, wypłaty i minimalne stawki

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Mam problem ponieważ chcę wypłacić pieniądze ale nie mam swojego konta bankowego a wypłata na konto to jedyna możliwa opcja wypłaty. Obstawiam na bet365. Jak mógłbym wypłacić pieniądze na konto nie na moje imie i nazwisko skoro w regulaminie bet365 jest to zabronione?
nie jedyna bo mozna tez np: na skrilla
tyle ze najpierw prawdopodobnie musisz cos wpłacić poprzez skrilla do bet365

N 0

naczelny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepiej w portfelu ????
A tak poważnie, to sprawdź sobie ofertę Easysend. Jeżeli nie masz u nich konta, to pierwszy przelew do PL jest za free. Masz tam dwie opcje. Piersza to przelew standardowy, koszt to 2 funty. Druga to fast czyli kasa na koncie w PL w max 2h, ale kosztuje 5 funtów. Przewalutowanie z funtów -&gt; złotówki też jest korzystne.

D 16

dziwak77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zagan
proste wpłacasz na MB a później przelewasz na paradise i z stamtąd na konto w banku za darmo i pewne

butlarz 30

butlarz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
podłączę się do tematu, mam pytanko do oferty zakład bez ryzyka na Betssonie. Czy po wygraniu pierwszego zakładu można bez problemu wypłacić pieniądze z konta? Nigdzie nie mogłem znaleźć info na ten temat.
Pozdrawiam

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nigdzie nie mogłem znaleźć info na ten temat
zapewne nikt nie sądził że taka informacja może być potrzebna.Zagrałeś , wygrałeś , to wypłacasz.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Co oznacza jeżeli ktoś daje za 8j ?
8 j. - jednostek
1 j. to załóżmy dla typera jest np. 20 zł, €, $ - waluta w zależności np. w jakim kraju gra.
Może być tak:
8 j. - 20 x 8 = 160 zł, €, $.
lub
8 j. to np.
1 j. - 30 zł
2 j. - 40 zł
3 j. - 50 zł
...
8 j. - 100 zł
Najlepiej zapoznać się z tematem typera, bądź po prostu napisać do niego wiadomość.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
yeabsy +1 Punkty (Dzieki Wielkie juz kumam : ])
Y 0

yeabsy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
8 j. - jednostek

1 j. to załóżmy dla typera jest np. 20 zł, €, $ - waluta w zależności np. w jakim kraju gra.

Może być tak:

8 j. - 20 x 8 = 160 zł, €, $.

lub

8 j. to np.
1 j. - 30 zł
2 j. - 40 zł
3 j. - 50 zł
...
8 j. - 100 zł

Najlepiej zapoznać się z tematem typera, bądź po prostu napisać do niego wiadomość.

Dzięki już rozumiem : ]

P 0

piterilo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chciałem zacząc grę u bukmachera,, lecz nie posiadam własnego konta bankowego. Jaki sposób wpłaty polecacie i czy nie będzie problemów z wypłatą na czyjeś konto?

K 1

krzysiek-l

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Witam, chciałem zacząc grę u bukmachera,, lecz nie posiadam własnego konta bankowego. Jaki sposób wpłaty polecacie i czy nie będzie problemów z wypłatą na czyjeś konto?

Paysafecard, Neteller, Skrill ale radze otworzyc jakis rachunek w banku, przyda sie przy weryfikacji itd

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
To do weryfikacji nie styknie skan dowodu? Nie mglbym potem wypłacic na konto rodziców np?

Najlepiej zainwestuj od razu w kartę czy Skrill czy Neteller i sam prosperuj swoimi środkami. Poczytaj na ich temat w odpowiednim dziale: klik.

piterilo +1 Punkty (fajny)
K 1

krzysiek-l

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
To do weryfikacji nie styknie skan dowodu? Nie mglbym potem wypłacic na konto rodziców np?

Czasem wymagają dodatkowych dokumentów, rachunek za media, wyciąg z rachunku bankowego

piterilo +1 Punkty (pomocny)
L 0

lukste9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kobylnica
witam.Szukam jakiegos bukmachera do ktorego mozna wplacac karta kredytowa i wyplacac na konto bez prowizji.Jest moze jakis???

P 0

piterilo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, co to za informacja w marathonbet, że karta visa musi byc zarejestrowana na ten sam adres co wpisany na koncie bukmacherskim?
CO ich to obchodzi z czego wpłacam? :O
iczy jesli wpłące tą kartą, ktora jest zarejestrowana ana inny adres, to nie bedzie problemow z wypłatą?

P 0

piterilo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepiej zainwestuj od razu w kartę czy Skrill czy Neteller i sam prosperuj swoimi środkami. Poczytaj na ich temat w odpowiednim dziale: .
za bardzo nie chcę inwestować w karte, bo nie mam stałych dochodów, a karta kosztuje... Dlatego chciałem z kuzyna karty wpłacić, ale mamy inne adresy :O
A te skrille to co to jest?

B 65

blusior94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BTW
40zł to dużo? Jeżeli ktoś idzie w bukmacherkę i jakieś zarobki to chyba 40zł rocznie na Skrill i spokój to nie majątek, tą kartą można już płacić i wypłacać praktycznie wszędzie, a jak uznasz, że za drogo, to zawsze można przelać z portfela te kilka stówek na konto i mieć luz.

R 0

rudy104

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mam pytanie odnośnie wpłaty na buka.
Mam konto skrill w pln, a chcę obstawiać na marthon. Niestety nie da się wpłacić ze skrilla w zł ;/. Mogę wpłacić ze skirlla na buk w zł, a oni mi to przewalutują? Jeśli tak to kto ustala kurs, buk czy skrill? Jest gdzieś informacja po jakim kursie bedzie przeprowadzone przewalutowanie?

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Witam. Mam pytanie odnośnie wpłaty na buka.
Mam konto skrill w pln, a chcę obstawiać na marthon. Niestety nie da się wpłacić ze skrilla w zł ;/. Mogę wpłacić ze skirlla na buk w zł, a oni mi to przewalutują? Jeśli tak to kto ustala kurs, buk czy skrill? Jest gdzieś informacja po jakim kursie bedzie przeprowadzone przewalutowanie?

Zawsze automatycznie przewalutują po aktualnym kursie bankowym. Sprawdz sobie ile on wynosi.