>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty, wypłaty i minimalne stawki

S 0

srw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co wiem to nie. Z portfeli internetowych bukmacherzy obsługują Moneybookers i Neteller, z tych bardziej znanych

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie możesz przelać z paypal do mb i netka. Paypal obsługują bwin, ladbrokes i betfair. Betfair i bwin chyba nie pozwalają na wpłatę przez paypal Polakom. Jak z ladbrokes to nie wiem.

whydack 0

whydack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaka jest minimalna wypłata z Tobet na konto bankowe?

travism 190

travism

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
pisze jakby ktoś nie wiedział ???? bo zauważyłem że był ostatnio temat czy można do jakiegoś buka 1zł wpłacić ???? oczywiście ze można ???? sam wplacalem niedawno do Unibet poprzez Inteligo, ale nie wiem jak to przez inne banki wygląda, lecz przez Inteligo do Unibetu można nawet 1zł przelać ;)

Z 0

z1d4n

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Dokonałem wypłaty w bet365 poprzez opcje &quot;wypłaty&quot; i chciałbym się dowiedzieć gdzie są moje pieniążki. Pisało jedynie dziękujemy za wypłatę ????
Pozdrawiam

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Zapewne w drodze do Ciebie ;)
Nie wiem jaką metodą wypłacałeś. Ale środki znikają z konta automatycznie. Możesz zobaczyć swoją wypłatę wchodząc w-&gt; Historia-&gt; wypłaty.
Możesz także anulować swoją wypłatę. Wypłaty w bet365 są na koncie MB w kilka godzin.

M 0

michelinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Sól
Witam
Jestem nowo zarejestrowanym graczem w bet-at-home i mam pytanie.
Dowiedziałem się, że wszystkie wpłaty jakie dokonane są na konto (z wyjątkiem wpłat na akcje bonusowe) muszą zostać przynajmniej raz obrócone.
Pytanie: co to właściwie znaczy &quot;obrócone&quot; ?

M 0

michelinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Sól
Aha, czyli wpłacam 100 zł, gram powiedzmy 5 kuponów po 20 zł i dopiero potem mogę zlecić ewentualną wygraną tak ?
I tak po każdej wpłacie muszę ten jeden raz obrócić ?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Aha, czyli wpłacam 100 zł, gram powiedzmy 5 kuponów po 20 zł i dopiero potem mogę zlecić ewentualną wygraną tak ?
I tak po każdej wpłacie muszę ten jeden raz obrócić ?
Tak. Nie możesz wpłacić pieniędzy i bez gry je wypłacić. Po to się wpłaca do buka aby grać a nie robić &quot;sztuczne&quot; przelewy.

S 0

shefali

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja mam jedno ważne pytanie dla mnie. i z góry przepraszam jeśli się wcześniej pojawiło.
Sprawa wygląda tak: założyłam konto na bet-at-home i chciałam wpłacić pieniądze przelewem internetowym. jednak mam konto w BZWBK a tam przy przelewie trzeba wpisać adres odbiorcy bo inaczej przelew w ogóle nie może być zrealizowany. Czy ktoś mógłby mi napisać co mam wpisać w rubryczce &quot;adres&quot;?
Próbowałam też zapłacić opcją przelew24 ale nie mogłam wybrac mojego banku więc musiałam zrezygnować (piszę to na wszelki wypadek, gdyby ktoś proponował mi tę opcję).
z góry dzięki za odpowiedz i pozdrawiam

S 0

shefali

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzięki. ja widocznie złe słowa wpisywałam w opcję szukaj bo nie umiałam znaleźć. pozdrawiam

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W internetowych nie ma podatku.
W ziemniakach jest 10% czy tam 12%.

L 0

lajkonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak. Nie możesz wpłacić pieniędzy i bez gry je wypłacić. Po to się wpłaca do buka aby grać a nie robić &quot;sztuczne&quot; przelewy.

To ja mam pytanie z innej trochę beczki, czy jest jakiś serwis bukmacherski w którym mógłbym dokonać wpłaty przy pomocy paysafecard i później całą równowartość nominału wpłaconego w ten sposób wypłacić bez żadnych prowizji czy opłat na swoje konto. (Bez gry czy jakiegokolwiek wymogu obrócenia wpłaconymi paysafecardami) Innymi słowy zamienić paysafecard na złotówki na koncie.?