>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty, wypłaty i minimalne stawki

Z 0

zyziolek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziękuje, a nie wiecie może czy skan dowodu trzeba wysłać na osobę , która wpłaca pieniądze z moneybookers czy na osobę, która jest zarejestrowana np. w bet365?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Na osobę, na którą zarejestrowane jest konto u buka.
Nie wiem czy bet365 ZAWSZE żąda dokumentów - na pewno jest tak przy bonusach.

escaladedd 0

escaladedd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepiej jak najszybciej wysłać skany dokumentów w razie jakiś problemów z weryfikacją tożsamości nic nas nie zaskoczy i nie będzie żadnych opóźnień z tym związanych.. a prędzej czy później i tak się o to upomną

F 1

faceoff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
dolny slask
Witam,
Mam pytanie odnosnie wyplacania pieniedzy od buka, chodzi o sume wyplacana sume aby bank sie nei przyczepil do przelewu. Kolega powiedzial mi aby byla to kwota do 1000. Czy mozna wyplacic wiecej powiedzmy 5000 bez problemow?
Pozdrawiam,

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Witam,
Mam pytanie odnosnie wyplacania pieniedzy od buka, chodzi o sume wyplacana sume aby bank sie nei przyczepil do przelewu. Kolega powiedzial mi aby byla to kwota do 1000. Czy mozna wyplacic wiecej powiedzmy 5000 bez problemow?
Pozdrawiam,

5.000 bez problemu. Jeśli mnie pamięć nie myli, bank zgłasza jednorazowe wpłaty na kwotę większą niż 10.000 złotych.
Przy rozłożeniu na kilka przelewów była to suma jeszcze sporor wyższa.
Poczytać temat &quot;Nowa ustawa hazardowa&quot; - tam, to zagadnienie było poruszane.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jest jakiś buk w którym można robić wpłaty poniżej 10zł przez Moneybrookers?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
A jest jakiś buk w którym można robić wpłaty poniżej 10zł przez Moneybrookers?
Padało już takie pytanie na forum. Na pewno Centrebet. Przed chwilą sprawdziłem. Można dowolną kwotę wpłacić.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
krzych88 +1 Punkty
M 0

messigol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Przelew?
Pytanko jako 18-nasto latek nie mam jeszcze konta w banku ale mam w PAYPAL i pytanie czy mozna wpłacać i wypłacac kase przez paypala do buków ? Jak tak to do jakich bo iem ze w niektórych się nie da a szukam takiego !

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
A jakiś bardziej zaufany?:grin:

Dość względne pojęcie.
Nigdy nie miałem kłopotów z tym bukmacherem!
Z resztą... na mniej niż 10 złotych, chyba nikt nie będzie Cię chciał oszukać ????

mroku 104

mroku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Australii
wypłata z B365 na konto: muszą zgadzać się dane na becie i na koncie bankowym? czy można na czyjeś konto? :razz:

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypłata z B365 na konto: muszą zgadzać się dane na becie i na koncie bankowym? czy można na czyjeś konto? :razz:
W bet365 wypłata możliwa tylko tą samą drogą co wpłata. Jeśli wpłaciłeś ze swojego konta bankowego to nie wypłacisz na inne. Jeśli wpłaciłeś sposobem &quot;bank X by moneybookers&quot; to traktowane jest to jako wpłata przez moneybookers i wypłata możliwa tylko na konto MB przez, które przeszły pieniądze. Bet365 jest skrupulatne w tej sprawie.

N 0

napster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Widze ze na betfair gra sie waluta euro. Wiec aby wplacic kase musze zamienic zlotowki na euraki i dopiero moge wyslac bankiem? Czy mozna zlotowkami i oni to jakos przelicza?

K 0

karol2388

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich, jestem nowa uzytkowniczka mam do was pytanie. Z jakiego bukmachera kasa najszybciej idzie na konto bankowe?? Tzn jesli mozecie mi napisac ze wyplacacie z bwin o 6 rano w poniedzialek a kasa na koncie bankowym jest w srode popoludniu i z jakich bukmacherow kasa idzie szybciej to byl przyklad wiem tylko jak kasa dochodzi z betguna.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Najszybszy jest Doxxbet - kasa na koncie tego samego dnia.
Inni bukmacherzy raczej 2-3 robocze, choć zdarzają się szybsze przelewy