>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
mial ktos ostatnio jakies opoznienia we wplatach przez p24 w unibecie?
wplacilem pare zlotych przez przelewy24 bo skrill zablokowany, kasa z konta poszla a na p24 transakcja wisi &#39;w trakcie&#39; juz 20 minut.
czyzby nastepni wzieli sobie do serca ustawe hazardowa pisirow ;)

pojawila sie kasa na unibecie po jakiejs 1.5h czekania.

P 0

pedzel7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szybkie pytanie wczoraj wieczorem wyplacilem hajs na bank (mbank) zawsze przychodzilo ostatnia sesja czyli kolo 18.30 byl hajs na koncie, tak bylo 10tki razy. Dzisiaj brak pieniedzy (z unibetu wyszlo -byl email). Ktoś ten sam problem? Wczoraj wyplacil - dzisiaj brak mimo z epowinno byc?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
bank ci pewnie jeszcze nie zaksięgował, jutro się pojawią.

G 37

general1973

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szybkie pytanie wczoraj wieczorem wyplacilem hajs na bank (mbank) zawsze przychodzilo ostatnia sesja czyli kolo 18.30 byl hajs na koncie, tak bylo 10tki razy. Dzisiaj brak pieniedzy (z unibetu wyszlo -byl email). Ktoś ten sam problem? Wczoraj wyplacil - dzisiaj brak mimo z epowinno byc?
Podobnie,wczoraj nie miałem srodkow,mimo,ze sie zawsze uwijali.
Może dzis zaksiegują (t-mobile bankowe)

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie czy unibet robi anonimowy przelew tzn nie ma w nazwie nic co moglo by przykuć uwagę banku i zgłosić to? I do jakiej kwoty można na luzaku wypłacać na konto bankowe. Mowie o Alior banku

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie czy unibet robi anonimowy przelew tzn nie ma w nazwie nic co moglo by przykuć uwagę banku i zgłosić to? I do jakiej kwoty można na luzaku wypłacać na konto bankowe. Mowie o Alior banku

Przelew jest przez pośrednika i nigdzie nie pada nazwa bukmachera.

nafciarz86 24

nafciarz86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , chciałbym zlecić dziś wypłatę środków z konta unibet i pytanie do osób znających temat , czy uważacie że środki będą jutro u mnie na koncie bankowym ? Nadmienie że miałem swego czasu problem z bet365 gdy zrobiłem wypłatę w święto to środki dotarły dopiero po 6 dniach roboczych , a dzień po tym święcie jak zrobiłem następną wypłatę to kase miałem dzień po zleceniu wypłaty , więc zastanawiam siè jak to jest w unibet

K 100

kksmisiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , chciałbym zlecić dziś wypłatę środków z konta unibet i pytanie do osób znających temat , czy uważacie że środki będą jutro u mnie na koncie bankowym ? Nadmienie że miałem swego czasu problem z bet365 gdy zrobiłem wypłatę w święto to środki dotarły dopiero po 6 dniach roboczych , a dzień po tym święcie jak zrobiłem następną wypłatę to kase miałem dzień po zleceniu wypłaty , więc zastanawiam siè jak to jest w unibet
powinny byc jutro na koncie niezaleznie od tego czy przelew zlecasz w swieta..taki przelew trafia do kolejki do realizacji

nafciarz86 24

nafciarz86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zleciłem wypłatę i otrzymałem komunikat że środki dostane w przeciàgu 3-10 dni no i dupa a jutro max we wtorek potrzebna mi ta kasa , czy mimo tego komunikatu jest szansa ze szybciej bedzie na koncie ?

E 293

emarco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest standardowa regułka, raczej będziesz mieć szybko środki na koncie. Upewnij się na live chacie dzisiaj, że pieniądze od nich wyszły.

J 35

janusz00001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam zablokowaną możliwość wypłaty na Skrill, Neteller. Pozostaje mi jedynie wypłata na konto bankowe, a takiej nigdy nie robiłem. Czy przelew idzie przez jakiegoś pośrednika ? Czy mogę bezpiecznie wypłacić kwotę rzędu 4-7tys zł ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wypłata jest realizowana przez zewnętrzom firmę, więc nie masz się czego obawiać.

W 69

wlodi18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niestety przez pośrednika czy nie i tak wiadomo o kogo chodzi i taka wypłata jest oznaczona w systemie jako gambling, mimo że ty tego nie widzisz. unibe-t to wie stad ta wyjebka zeby co niektorzy za cene spokoju nie powypłacali. zdaje się, że tylko admin tego nie widzi no ale chyba wiadomo dlaczego.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
oczywiście, że widać skąd przyszła kasa, na przelewie widnieje niejaki &quot;earthport plc&quot; - jezeli jakies urzedy zechca sie przyczepic to sobie przeskanuja po tym nadawcy i beda mieli na tacy wszystkich ????

W 69

wlodi18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
taa a wydra jak zwykle te same gierki i udawanie ze wszystko gra i jest cacy ;)

dawidgry 112

dawidgry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclove
Czy orientuje się ktoś ile trwa mniej wiecej wypłata na skrill? Mam info standardowe że do 12 h, a chciałbym zagrać w innym buku wieczorne mecze.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
jak wypłaciłeś teraz to pewnie coś koło 1:00, mi tak przynajmniej dochodzą.zawsze masz opcje wycofania zanim zlecą.

B 8

bc1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Przy wypłatach, opcja Skrill:
&quot;Wypłata do 12 godzin będzie na wkrilli&quot;
Nieco niżej:
&quot;Twoja wypłata może zostać realizowana do 48 godzin&quot;
Czego się trzymać?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
zapisu w regulaminie, do 12h jest z reguły.

J 14

jonnyantonny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ronnang
Wpłacałem przez p24 , wypłacałem na konto bankowe w pon. - dzisiaj sobota nie ma pieniędzy na koncie. Mail był. Totalni amatorzy - rynek polski już ich chyba nie interesuje.

Status
Zamknięty.