>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
mój depozyt wcięło i nikt od wczoraj nie potrafi mi pomóc, to jakaś kpina ten bukmacher, naprawdę odradzam tam grę
no to poproś o pomoc podmiot z którego wysyłałeś pieniądze.być może to ich wina.

marti55 48

marti55

BOSS
Reaction score
0
Punkty
0
No to ciekawe z jakiego klucza jednym nie zabrali SKRILL innym zabrali i oddali, a jeszcze innym zabrali i nie chcą oddać. Oczywiście rozmowa z czatem to jak rozmowa osoby dorosłej z 5 latkiem....Może mod Marcin-Odra w końcu coś się dowiedział?

J 0

ja7rek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też miałem zablokowane wypłaty przez skrilla (niedostepny dla twojej lokalizacji... czy cos takiego) Zrobiłem min. wpłate przez skrilla i teraz jest dostepny:grin:

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
zeby zrobic wplate przez skrill trzeba go jeszcze miec do wyboru w opcjach wplaty ;)
moze skrill chce wiecej kasy od bukow za depozyty, to polikwidowali tym co czesto tak wplacaja.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Unibet powoli zaczyna odwalac szopki wiecej wygrasz limituje ci konto i blokuje skrilla zarowno wplaty jak i wyplaty...NIEZROZUMIALA dla mnie polityka firmy...

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
dla mnie zrozumiala - widocznie sobie obliczyli ze bez surebetowcow i ludzi grajacych za wieksze stawki wyjda na tym lepiej ; dostosowuja sie do rynku jak zdecydowana wiekszosc konkurencji, ktora robi to samo (no moze oprocz blokady kanalow platnosci) .

dawidgry 112

dawidgry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclove
Witam. Mam pytanie odnośnie depozytu. Czy swoim depozytem trzeba obracać czy mogę za część zagrać i wypłacać ? Kiedyś nie przypominam sobie aby była potrzeba &quot;obrotu&quot;, ale nie wiem jak jest dzisiaj, orientuje się ktoś? Pozdrawiam

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
mial ktos ostatnio jakies opoznienia we wplatach przez p24 w unibecie?
wplacilem pare zlotych przez przelewy24 bo skrill zablokowany, kasa z konta poszla a na p24 transakcja wisi &#39;w trakcie&#39; juz 20 minut.
czyzby nastepni wzieli sobie do serca ustawe hazardowa pisirow ;)

Status
Zamknięty.