>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
A 0

antek88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie wygrałem dość sporą sumę chciałem wypłacić kasę na konto bankowe chcieli potrzebne dokumenty do weryfikacji konta wysłałem im zdjęcia dowodu osobistego i wyciąg z banku za opłacony rachunek weryfikacja miała trwać 3 dni a trwa już 4dni i nic się nie dzieje ktoś coś doradzi?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
kontakt u dołu ekranu&gt;czat i ich pogonić (jak niedostępni w polskiej wersji, spróbuj w innym języku zmieniając wcześniej język strony)

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
od czego zależy weryfikacja? bo wypłacam 3 razy i ani razu mnie o nią nie prosili?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak im się zachce to Cie o nią poproszą. Nie ma na to specjalnej reguły.

A 0

antek88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie jeśli chodzi o kontakt do Unibet to ani czat a telefon nie działaj u was jest to samo jeśli chodzi o kontakt w innym języku to słabo znam angielski

yam 93

yam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak chcesz sprawnie i bez problemow zalatwic to tylko z angielskim supportem, tyczy sie to kazdego buka.
Jak nie wiesz co napisac w mejlu to ci pomozemy.
Wyslij to samo co wyslales w zalacznikach na ich angielski email i napisz tylko banaly jak:
&quot;Hello, I would like to verify myself.
I send all my documents in this email.
My name: .. tu wpisz imie i nazwisko
My nick: .. tu wpisz nick z jónibetu&quot;
Jak cos niezrozumialego odpisza (moze za slaba jakosc, moze chca aktualny rachunek itd) to wlej i ci ktos pomoze.

E 0

eneroyek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie.

Czy jeżeli wplaciłem na U ni bet za pomocą PaySafeCard to czy moge wyplacic po wygranej na swoje konto Skrill?

B 8

bc1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jakaś porażka, piszę na czacie z gościem, który mnie traktuje jak debila i zło konieczne. 48 godzin na zatwierdzenie wypłaty i 72 godziny transakcja, to przecież tydzień roboczy... Jaja sobie robią?

S 13

sheltie3706

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakaś porażka, piszę na czacie z gościem, który mnie traktuje jak debila i zło konieczne. 48 godzin na zatwierdzenie wypłaty i 72 godziny transakcja, to przecież tydzień roboczy... Jaja sobie robią?

aż wierzyć mi się nie chce, na przestrzeni lat kilkadziesiąt razy wypłacałem i zawsze w przeciągu 24h kasa była na Skrill

L 0

ludovi9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
W najbliższym czasie planuję wyjąć nieco gotówki z konta na Unibecie, a jedyną dostępną dla mnie opcją wypłaty jest przelew bankowy, do którego wymagane jest podanie kodów: SWIFT i IBAN. O ile z wyszukaniem tego pierwszego nie miałem większego problemu, tak nie mogę znaleźć numeru IBAN. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś doświadczony ode mnie pomógł mi w tej kwestii ;) Dodam, że konto mam w PKO BP.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
W google bys znalazł :p

IBAN to po prostu dodajesz PL przed 26cyfrowym numerem swojego rachunku

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ludovi9 +2 Punkty
sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Witam,
W najbliższym czasie planuję wyjąć nieco gotówki z konta na Unibecie, a jedyną dostępną dla mnie opcją wypłaty jest przelew bankowy, do którego wymagane jest podanie kodów: SWIFT i IBAN. O ile z wyszukaniem tego pierwszego nie miałem większego problemu, tak nie mogę znaleźć numeru IBAN. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś doświadczony ode mnie pomógł mi w tej kwestii ;) Dodam, że konto mam w PKO BP.
W google bys znalazł

haha ???? dokładnie masakra, znalezienie odpowiedzi trwa ok 3 sekund napisanie posta i czekanie na odpowiedź conajnmniej kilka minut po co sobie tak komplikować proste sprawy ?
Na stronie banku jak się zalogujesz napewno masz podany IBAN I SWIFT więc nie rozumiem zupełnie po co szukasz informacji na forum nie poświęconym bankowości.

D 71

devs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
IBAN to numer konta poprzedzony PL

PL12345678912345678912345678

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak wpłacałempoprzez Skrill i P24 do tej pory to czy wypłacę na konto bankowe ? I ile trwa realnie wypłata jak zlecę na przykład rano ?

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak wpłacałempoprzez Skrill i P24 do tej pory to czy wypłacę na konto bankowe ? I ile trwa realnie wypłata jak zlecę na przykład rano ?

Nie powinno być problemu z wypłatą na konto, bo wpłacałeś przez 24. Po zleceniu wypłaty na konto pojawia się informacja, że przelew powinien dotrzeć w ciągu 3-10 dni roboczych, ale zwykle jest to do 48h.

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
takie pytanie do was koledzy, wypłacaliscie jakies wieksze sumy od tego bukmachera? bo mam ok 10 tys do wyjecie i troche sie cykam ze ktos sie do tego przyczepi

W 55

woffi2013

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Unibet zlikwidował wypłaty na portfele dla Polaków? To przejściowa sytuacja, czy o co chodzi?

P 402

plastelina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety Pańskie konto nie będzie miało możliwości realizacji wypłat na skrill lub neteller. Jest to decyzja naszego Działu Finansowego i nie możemy wpłynąc na jej zmianę
też tak macie ??!! ????
no właśnie pisałem przed chwilą w temacie ónibet - opinie
biorąc pod uwagę sytuację prawną w PL + zapowiadane zaostrzenie prawa to &quot;doskonałe posunięcie&quot; z ich strony

Status
Zamknięty.