>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj wyplata zlecona i tego samego dnia o 18:15 na mbank to mi sie podoba

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jak długo czekaliscie na weryfikacje po wyslaniu skanow? Pytam bo wyslalem im wczoraj dokumenty i jestem ciekaw jak dlugo im to zajmuje.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Jakie dokumenty potrzebują żeby zweryfikować konto ?
Dokument tożsamosci + rachunek, faktura, wyciąg bankowy, cokolwiek z adresem.
ja nie potrzebowalem zadnych, chyba ze wygrasz sporo, to wtedy moga prosic o skan dowodu, lub prawko
Na to akurat nie ma reguły jednego weryfikują od pierwszej minimalnej wpłaty a inny może wpłacać wypłacać przez długi okres bez weryfikacji.

M 0

mosiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zostałem poproszony o złozenie dokumentów do weryfikacji w celu wypłaty, loguje się na konto przesyłam i widnieje napis &quot;Sprawdzamy Twoje Dokumenty&quot;, po 3 dniach gdy próbuję się zalogować nie mogę, pytam więc o co chodzi i dostaję odpowiedź &quot;pańskie konto jest zablokowane w związku z weryfikacją&quot; miał ktoś podobny problem? Czy wypłacą pieniążki a konto zablokują czy mogę się pożegnać i z tym i z tym? Miał ktoś taką sytuację z was?

J 0

jurekowsiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siemanko, ja mam pytanie, jak chce wpłacić z nieswojego konta, to bede mogl wyplacic tez na te konto? Przejdzie w ogole cos takiego na jakimkolwiek buku?

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Witam. Do tej pory wplacalem i wyplacalem pieniadze do Unibetu poprzez moje konto bankowe ( przelewy 24 ). Moge teraz wplacic pieniadze przez &quot;Ukash&quot; i potem ewentualnie wyplacic normalnie na swoje konto bankowe ? Z gory dziekuje za odpowiedz.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Moge teraz wplacic pieniadze przez &quot;Ukash&quot; i potem ewentualnie wyplacic normalnie na swoje konto bankowe ?
Tak, wypłata odbywa się tylko przez przelew bankowy.

S 0

sarenu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie związane z bonusem unibetu. Mój aktywny bonus wygasa za 25 dni. Jeśli nie obrócę pieniędzmi w tym czasie o taką kwotę, która jest podana to stracę wszystkie pieniądze, czy tylko te które unibet dał mi jako początkowy bonus?

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Z jakiego banku wypłacają?
Bo niby 24h temu wypłata przetworzona (przyszedł mail), a kasy dalej nie ma.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Według mnie Unibet był jednym z lepszych, jeżeli nie najlepszym bukiem internetowym. Gram tam od lat, wypłacane różne sumy, nigdy nie było zastrzeżeń - kasa na drugi dzień na koncie.
Ostatnio wypłaciłem większą kwotę i zaczęły się schody. Wypłata została wstrzymana do zatwierdzenia, po kontakcie na czacie otrzymałem wiadomość, że muszą zweryfikować konto, ponieważ nigdy wcześniej to nie miało miejsca. Myślę, do jasnej cholery przecież po założeniu konta u buka zawsze przesyłam dokumenty aby później się z tym nie bawić. Wchodzę w weryfikację i rzeczywiście, konto zweryfikowane, w tym dowód osobisty oraz potwierdzenie adresu. Wracam na czat informuję o tym pracownika Unibetu, który po chwili anulował moją weryfikację. Oczywiście bez problemu podesłałem wszystkie swoje dokumenty, od kilku dni cisza, na czacie też wiecznie ta sama odpowiedź, muszę czekać. Spotkał się ktoś z takim postępowaniem z ich strony ?
Zaskoczyli mnie i to strasznie na minus.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zabrali Vipa Skrill wiec ostatnio mam wieksza ilosc wplat, zagran i wyplat (test bukow)

wyplaty (Skrill) takze w weekendy , ale troche poczekac trzeba
minus - zamula strona na starszych kompach

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Dawno u nich nie grałem, ale widze że strasznie obniżyli loty. Nie dość, że w przeszłości mnie już weryfikowali to teraz ponownie musialem wysyłać dokumenty. Ale to nic, zrobiłem to jeszcze raz w czwartek i do dziś nie zostały one sprawdzone. I te ich codzienne zapewnienia na czacie, że zrobią to następnego dnia. Żenada. Kasa zamrożona i tyle.

Pudzianxx 8,5K

Pudzianxx

Znawca - MMA
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa - Ursynów
Zero problemów z ónibetem od początku . Wypłata zlecona w nocy - 3k - po 17 na koncie bankowym .

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pyrus122 +2 Punkty
kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Zero problemów z ónibetem od początku . Wypłata zlecona w nocy - 3k - po 17 na koncie bankowym .
Dziwne, widocznie tak sprawa ma się z tymi którzy wcześniej przeprowadzali wymianę dokumentów. Ja dziś na czacie otrzymałem zapewnienie, że do godz. 18 wszystko będzie sprawdzone i niestety nie jest. Czekam więc cierpliwie na wypłatę i więcej nie gram u nich bo to jakaś komedia. ????

Status
Zamknięty.