>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Dziwne, widocznie tak sprawa ma się z tymi którzy wcześniej przeprowadzali wymianę dokumentów. Ja dziś na czacie otrzymałem zapewnienie, że do godz. 18 wszystko będzie sprawdzone i niestety nie jest. Czekam więc cierpliwie na wypłatę i więcej nie gram u nich bo to jakaś komedia. ????
Dziś sprawa została zakończona pozytywnie :]

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zlecał ktoś z Was ostatnio na Skrill? Miałem przerwę w graniu u tego buka i chciałem spytać jak wygląda u nich czas realizacji na ten moment... Przed chwilą zleciłem wypłatę na Skrill, kiedy dojdzie?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Zlecał ktoś z Was ostatnio na Skrill? Miałem przerwę w graniu u tego buka i chciałem spytać jak wygląda u nich czas realizacji na ten moment... Przed chwilą zleciłem wypłatę na Skrill, kiedy dojdzie?

max się czeka 6 godzin.
myslę ze dziś wieczorem już będziesz miał wypłatę.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja zlecalem wczoraj nie mała kwote bo ponad 2k....zlecona o 18 o 21 na skrill juz byla....Zyc nie umierac!!Moj ulubiony buk gorna polka wg mnie ????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie gorzej, zlecilem o polnocy a jeszcze nie ma na koncie. A bardzo jest mi potrzebna, mega sie zawiodłem....

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie rozumiem polityki Unibet. Raz mi wyplata na Skrill idzie caly dzien a raz w 5 minut. Mogliby to jakos ogarnac, bo jak czlowiek raz dostanie wyplate po kilku minutach to sie przyzwyczaja ????

V 19

vicone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice/Kielce
Jest opcja w unibecie zatrzymać zleconą wypłatę kasy? Bo chcą weryfikacji wysłałem już 3raz Ale lipa to kasę bym zostawił jeśli tak to jak to zrobić

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
U tego bukmachera wypłaty idą albo kilka minut albo kilka godzin. Wygląda to tak jakby ludzie co zajmują się u nich wypłatami tylko w wybranych godzinach pracowali.

T 0

tommy94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Jak chcę wpłacić na konto unibet przez przelew bankowy, muszę dokonać przelewu krajowego czy przelewy zagranicznego ?
We wpisie do przelewu od Unibet jest podanych wiele danych takich jak numer : IBAN oraz BIC(SWIFT).
Ale do wypełnienia tych opcji niema nawet w przelewie krajowym.
I gdzie mam wpisać numer referencyjny ?
Pozdr.

mag84 173

mag84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska/Lubelskie
Pytanie mam:
Czy jak raz zleciłem wypłatę to czy nie mogę za 1h zlecić kolejną ?
Po godzinie zlecam kolejną wypłatę i pojawia się infro: Sorry, the transaction cannot be completed. You have exceeded your allowed Skrill withdrawal frequency limit. WTF ??
za takie historie ode mnie ⛔

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Pytanie mam:
Czy jak raz zleciłem wypłatę to czy nie mogę za 1h zlecić kolejną ?

Po godzinie zlecam kolejną wypłatę i pojawia się infro: Sorry, the transaction cannot be completed. You have exceeded your allowed Skrill withdrawal frequency limit. WTF ??

za takie historie ode mnie ⛔

Z tego co wiem to raz na dobę można zlecić wypłatę.

Status
Zamknięty.