>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzi o weryfikacje, konto już mam zweryfikowane i musiałem przesłać ponownie.Przesłałem ale przeciągają strasznie, drugi dzień czekam

A 72

antua

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Ja wyplate zleciłem 6 czerwca (tylko 200zł) ) po 3 dniach jak nie mialem przelewu wchodze na unibet a tam info, ze trzeba zweryfikowac konto, pomimo ze juz mialem weryfikowane konto. 12 czerwca po przeslaniu skanow dowodu, rachunkow, screenow z konta bankowego (szkoda ze jeszcze zdjecia domu, psa nie trzeba bylo wyslac) konto zostalo zweryfikowane, ale kasy ani na koncie bankowym, ani na koncie gracza do dzis nie mam. Juz 24h minelo od maila - brak odpowiedzi, a zeby porozmawiac na chacie to czekałem 30minut i sie nie doczekalem (pomimo ze tylko ja byłem w kolejce oczekujących).

A 72

antua

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Wlasnie otrzymalem maila z unibetu i mnie szokli:

&quot;Uprzejmie informuję, że wydział finansowy prosi o przesłanie do weryfikacji pana zdjęcie profilowe z widocznym, trzymanym w ręku widokiem przedniej strony dowodu osobistego.

Po przesłaniu tego zdjęcia , dział finansowy zakończy weryfikację pana konta.&quot;

No kur.. mac KPINA !!!

M 163

maniek04121993

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie mam problem. źle wpisałem w danych datę urodzenia. Jak można to poprawić żeby nie było problemów przy weryfikacji

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PAnowie poprzez przelew bankowy to jest rzeczywiście aż 3-10 dni czy pieniądze szybciej przychodzą?

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie w ciągu 24h moge zrezlizować tylko jedną wypłątę?

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie mam problem. źle wpisałem w danych datę urodzenia. Jak można to poprawić żeby nie było problemów przy weryfikacji

Wyslij skan dowodu do supportu i popros o zmianę proste

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fatalnie ostatnio jest w wypłatami w unibecie, dzisiaj o 3 w nocy zleciłem a wypłata nadal wisi nie zrealizowana.Chat nie działa, kupony weekend są rozliczane po 5 godzinach.Dramat

B 178

becks-59091

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie wszystko bardzo szybko rozliczane. Z wypłatami również nie miałem w ostatnim czasie żadnych problemów.

K 8

korwinista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
¦¦¦¦¦¦¦¦¦
Fatalnie ostatnio jest w wypłatami w unibecie, dzisiaj o 3 w nocy zleciłem a wypłata nadal wisi nie zrealizowana.Chat nie działa, kupony weekend są rozliczane po 5 godzinach.Dramat
Ja wczoraj (15.09) około 1 w nocy zleciłem wypłate, po 11 rano przyszedł mail że zrealizowali, a przed 18:00 SMS z banku że zaksięgowano... :cool:

Status
Zamknięty.