>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
lukee 178

lukee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Normalnie wpływają wam wypłaty na skrilla? Zleciłem wypłatę ze 3 dni temu i nic się nie dzieje, nawet żadnej wiadomości z ich strony czy przelew został wykonany czy nie :/
Ja zleciłem wczoraj ok 22 i dziś było ok 17, nieco dłużej niż zawsze ale doszło w ciągu 24 godzin tak jak niby podają na stronce.

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ja nie rozumiem. Cały czas czyli od 3 lat wypłaty mam bez problemu w maks 2 godziny

L 14

luksz78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Chciałbym zadać głupie pytanie. Czy przy kodzie iban wpisujecie PL i swój numer rachunku?

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Pytanie mam ????
Nie grałem tam od marca w tym Unibecie.
Natomiast póki coś tam grałem to wpłacałem przeważnie przelewy24 i wypłacałem na konto.
Teraz chciałbym tam wpłacić coś skrillem i stąd moje pytanie: czy nie będzie problemu z ewentualna późniejsza wypłata na skrill?

lukee 178

lukee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie mam ????
Nie grałem tam od marca w tym Unibecie.
Natomiast póki coś tam grałem to wpłacałem przeważnie przelewy24 i wypłacałem na konto.
Teraz chciałbym tam wpłacić coś skrillem i stąd moje pytanie: czy nie będzie problemu z ewentualna późniejsza wypłata na skrill?
Nie, wpłacisz przez skrill = możesz wypłacać na skrill, przynajmniej u mnie tak to działa bez problemu. Nawet jeśli już kiedyś wpłacałeś przez skrill to już możesz na niego wypłacać. Ja obecnie wpłacam do nich cały czas paysafecard a wypłacam na skrill

P 0

pavel92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto z Was wypłacał bezproblemowo na konto bankowe i kasa doszła? W jakim banku mieliście konto?

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie, wpłacisz przez skrill = możesz wypłacać na skrill, przynajmniej u mnie tak to działa bez problemu. Nawet jeśli już kiedyś wpłacałeś przez skrill to już możesz na niego wypłacać. Ja obecnie wpłacam do nich cały czas paysafecard a wypłacam na skrill

Bez wpłaty skrillem wczesniej nie wyplacilbys na skrilla , po wplacie paysafem

lukee 178

lukee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlatego napisałem na samym początku że &quot;wpłacisz przez skrill = możesz wypłacać na skrill&quot; i że jak kiedyś już wpłacał przez skrill to bez problemu wypłaci ???? Zdanie o wpłacie paysafecard dodałem tylko dla przykładu że potem już można wpłacać inaczej a wypłacać na skrill.

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kto z Was wypłacał bezproblemowo na konto bankowe i kasa doszła? W jakim banku mieliście konto?

Bez problemu na mbank i ing

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pavel92 +2 Punkty (pomocny)
mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ma ktoś doświadczenie z wypłatami/wpłatami przez karte kredytową/debetową?

Interesuje mnie głównie czas realizacji wypłat.

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktoś doświadczenie z wypłatami/wpłatami przez karte kredytową/debetową?

Interesuje mnie głównie czas realizacji wypłat.

dzisiaj wyplacasz , jutro wieczor , albo pojutrze rano masz w zaleznosci od banku

C 0

cygaro16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolsztyn
Ktoś wypłacał w ostatnim miesiącu na konto bankowe PKO? Doszło bez problemu?
Bo coś tam słszałem, że ipko będzie blokować jakieś przelewy. Lepiej przez skrilla?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ktoś wypłacał w ostatnim miesiącu na konto bankowe PKO? Doszło bez problemu?
Bo coś tam słszałem, że ipko będzie blokować jakieś przelewy. Lepiej przez skrilla?

Jeśli masz możliwość przez skrilla - co poniektórzy nie mają - to polecam przez Skrilla. Jak niegdyś na konto wypłacałem to wypłata potrafiła w ten sam dzień wpaść. Jednak Skrill bezpieczniejszy.

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli masz możliwość przez skrilla - co poniektórzy nie mają - to polecam przez Skrilla. Jak niegdyś na konto wypłacałem to wypłata potrafiła w ten sam dzień wpaść. Jednak Skrill bezpieczniejszy.

A orientujesz sie od czego zalezy czy ktos ma mozliwosc wyplaty na skrila czy nie ?

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
od tego czy ich regularnie ogrywasz.

Status
Zamknięty.