Czy Unibet aktualnie wypłaca na polskie konto w euro, przez co kwota jest przewalutowywana po aktualnym kursie euro? Pamiętam jeszcze w zeszłym roku wypłata na konto docierała w całości, co do grosza. Teraz widzę, że jest pomniejszona o kilka zł. Pewnie dlatego, że kurs euro uległ zmianie.
Polecam przeczytać poprzednie posty, bo ta kwestia byłą tutaj wałkowana już n razy. Unibet robi od jakiegoś czasu przelewy w euro, więc naturalne jest, że jakiś procent odpada ze względu na przewalutowanie.
Kilka wypłat z ostatniego tygodnia, zlecone łącznie 7311 zł, a przez te przewalutowania wpłynęło prawie 200 zł mniej niestety. Ale wypłata na konto zawsze na drugi dzień roboczy wieczorem jest, także chociaż tyle na plus.
w zakladce wyplaty przy zleconej wyplacie na karte mam "trwa przetwarzanie". czy z wyplata jest wszystko ok i mam czekac na przelew czy musze przejsc weryfikacje (konto mam od dawna ale nie wiem czy zweryfikowane, jak to sprawdzic?)
w zakladce zweryfikuj konto mam:
Wszystko gotowe!
Nie ma oczekujących dokumentów bądź zleceń wypłaty.
Wróć do gry i ciesz się nią!
Wszystko ok, chociaz mi już dziś wybija 5, mam nadzieje ostatni ostatni dzień tego 'przetwarzania' z tego co wczoraj zapytałem na live chacie wypłaty na kredytówki idą właśnie 3-5 dni
ale to ich "trwa przetwarzanie" oznacza ze wyplata wyszla od nich, czy ze sie przygotowuja do do jej wykonania...? w dzisiejszych czasach pieniadz miedzy bankami krazy max 24h
Pytanie
O 5 rano zlecilem depozyt poprzez funkcje "Przelewy24" i do teraz nie mam środków na koncie. Czy to normalne? Czy pieniadze nie powinny znalezc sie od razu na koncie?
Normalnie wpływają wam wypłaty na skrilla? Zleciłem wypłatę ze 3 dni temu i nic się nie dzieje, nawet żadnej wiadomości z ich strony czy przelew został wykonany czy nie :/
Oszaleć można, czekam już miesiąc na weryfikacje. Najpierw to kwestia dowodu, ale ok musiałem wyrobić nowy bo termin minął. Najpierw dałem im elektroniczny wyciąg bankowy to odrzucili, potem dałem fakturę z sklepu to odrzucili. Teraz mi coś piszą żeby jakieś potwierdzenie z urzędu miasta jako potwierdzenie adresu, ma ktoś pomysł o co mógłbym poprosić urząd miasta żeby widniał tam mój adres?