>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
macb3t 0

macb3t

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy Unibet aktualnie wypłaca na polskie konto w euro, przez co kwota jest przewalutowywana po aktualnym kursie euro? Pamiętam jeszcze w zeszłym roku wypłata na konto docierała w całości, co do grosza. Teraz widzę, że jest pomniejszona o kilka zł. Pewnie dlatego, że kurs euro uległ zmianie.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
zleciłem wypłatę na konto (skrill mam zablokowany), przyszedł przelew niższy o kilka złotych, zaczęli jakąś prowizje pobierać?

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
zleciłem wypłatę na konto (skrill mam zablokowany), przyszedł przelew niższy o kilka złotych, zaczęli jakąś prowizje pobierać?

Polecam przeczytać poprzednie posty, bo ta kwestia byłą tutaj wałkowana już n razy. Unibet robi od jakiegoś czasu przelewy w euro, więc naturalne jest, że jakiś procent odpada ze względu na przewalutowanie.

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Kilka wypłat z ostatniego tygodnia, zlecone łącznie 7311 zł, a przez te przewalutowania wpłynęło prawie 200 zł mniej niestety. Ale wypłata na konto zawsze na drugi dzień roboczy wieczorem jest, także chociaż tyle na plus.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ted +40 Punkty
C 2

czita

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jarocin town
w zakladce wyplaty przy zleconej wyplacie na karte mam &quot;trwa przetwarzanie&quot;. czy z wyplata jest wszystko ok i mam czekac na przelew czy musze przejsc weryfikacje (konto mam od dawna ale nie wiem czy zweryfikowane, jak to sprawdzic?)
w zakladce zweryfikuj konto mam:
Wszystko gotowe!
Nie ma oczekujących dokumentów bądź zleceń wypłaty.
Wróć do gry i ciesz się nią!

U 0

usucknoob321

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódzkie
Wszystko ok, chociaz mi już dziś wybija 5, mam nadzieje ostatni ostatni dzień tego &#39;przetwarzania&#39; z tego co wczoraj zapytałem na live chacie wypłaty na kredytówki idą właśnie 3-5 dni

C 2

czita

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jarocin town
ale to ich &quot;trwa przetwarzanie&quot; oznacza ze wyplata wyszla od nich, czy ze sie przygotowuja do do jej wykonania...? w dzisiejszych czasach pieniadz miedzy bankami krazy max 24h

U 0

usucknoob321

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódzkie
od nich z tego co wiem wychodzi po 8 godzinach, ja mam w santander nie wiem czy coś to zmienia. a tak jest tutaj opisane..

crisronaldo 354

crisronaldo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Pytanie
O 5 rano zlecilem depozyt poprzez funkcje &quot;Przelewy24&quot; i do teraz nie mam środków na koncie. Czy to normalne? Czy pieniadze nie powinny znalezc sie od razu na koncie?

hentai 130

hentai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie po baardzo długim procesie weryfikacji już wszystko jest ok. Wypłaty doszły i zaczyna to wyglądać całkiem nieźle na obecną chwilę.

H 10

hutnik14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W poniedziałek zleciłem wypłatę, a we wtorek kasa już na koncie bankowym.

R 14

rijusaki1337

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Normalnie wpływają wam wypłaty na skrilla? Zleciłem wypłatę ze 3 dni temu i nic się nie dzieje, nawet żadnej wiadomości z ich strony czy przelew został wykonany czy nie :/

Z 0

znawcaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oszaleć można, czekam już miesiąc na weryfikacje. Najpierw to kwestia dowodu, ale ok musiałem wyrobić nowy bo termin minął. Najpierw dałem im elektroniczny wyciąg bankowy to odrzucili, potem dałem fakturę z sklepu to odrzucili. Teraz mi coś piszą żeby jakieś potwierdzenie z urzędu miasta jako potwierdzenie adresu, ma ktoś pomysł o co mógłbym poprosić urząd miasta żeby widniał tam mój adres?

Status
Zamknięty.