A ile czekałeś na tą weryfikację przez skany? Długo to wszystko weryfikowali? pozdrawiam
Moja sytuacja wyglada tak: mam swoje konto moneybokers stare kiedys tam zweryfikowane przez list ale chcialem byc madrzejszy. Załozylem sobie drugie z fikcyjnymi danymi zeby wykorzystac znowu bonus w kasynie internetowym wplata poszla, kase z wygranej wycofalem na moneybokers i sie zdziwilem ze jest limit byl przeciez do 1000euro! a teraz blokada ani w jedna ani w druga strone nie moge ruszyc kasy puscilem jakies tam 1 euro na swoje konto w celu werfikacji tylko ze dane sie nie zgadzaja tu fikcyjne na koncie bankowym normalne ale ten 1 euro doszedl przelewem to jest Tytuł: TRN ID i 9cyfr jest i gdzie ten kod weryfikacyjny??
Dam rade cos z tym zrobić????
Witam. Cz to prawda, że przelanie pieniędzy ze swojego konta na konto MB automatycznie weryfikuje moje konto?
W tym wątku jest to wyjaśnione:Ja mam takie pytanie, bo mam jakiś limit, że nie mogę teraz przelać do buka kasy i potrzebna jest weryfikacja. Gdy wybieram weryfikację przez kartę pojawia się tam podpunkt: Cel niniejszej wypłaty:
-cele hazardowe
-cele niehazardowe
Po co im ta informacja?
w bet365 możesz zmienić metode wypłaty pieniedzy. Domyślnie jest MB, ale można też przesłać bezpośrednio do banku. Tam gdzieś w opcjach wszystko jest opisane, tylko trzeba ustawić.Niestety buk w ktorym gram czyli Bet365 nie moge bezposrednio z niego wyslac kasy na konto bankowe tylko z tego co wplacalem czyli na MB. Troche to pokrecone ale niby bezpieczne zeby "nikt nie pral brudnych pieniedzy "