>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

weryfikacja w Moneybookers

daviid 22

daviid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
musisz zrobić przelew ze swojego konta bankowego tak żeby Twoje dane zgadzały się z danymi w MB.

Inne wpłaty nie zweryfikują Twojego konta.

Zrobiłem wpłatę przelewem zwykłym na ich konto i w tytule umieściłem swoje ID MB narzazie czekam

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy przy zmianie danych z brata na moje moga wystapic jakies problemy?

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
co za shit to MB. Nie dosc ze ze trzeba zrobic ta cholerna weryfikacje a i tak pewnie mi kod nie dojdzie to juz wzieli sobie 7.22 zajebiscie. MB &lt; PAYPALL

lukario 0

lukario

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
znikad
Wie ktoś czy po weryfikacji adresu poprzez wysłanie skanu dowodu osobistego będę musiał przed wypłatą też weryfikować konto bankowe ? btw. weryfikacja - juz mnie wkurvia to słowo

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Wie ktoś czy po weryfikacji adresu poprzez wysłanie skanu dowodu osobistego będę musiał przed wypłatą też weryfikować konto bankowe ? btw. weryfikacja - juz mnie wkurvia to słowo

tak będziesz musiał weryfikować swoje konto bankowe. bez tego nie wypłacisz kasy.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Jak zalezy Ci na szybkiej wypłacie z MB to wpłać do któregoś buka i wypłac na konto bankowe. Nie dość że za darmo a MB pobiera 7zł chyba o ile sie niemyle to jeszcze 10 razy szybciej bo na kase czekasz 1 dzień max 2.

P 0

pacio177

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
a gdzie trzeba wysłac ten skan dowodu osobistego ?? Ja jeszcze czekam na dojscie listu (tak działa poczta polska) wiec rozumiem ze przed tym powinienem wysłac im skan dowodu??

P 0

pacio177

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
a jeszczze chciałem zapytac o jedno.W zeszłym tygodniu wysłałem im przelew z konta w ramach weryfikacji konta bankowego.Ale wciąz mi nie zweryfikowali.Jest to związane z tym iz najpierw musze wysłac skan dowodu ?

lukario 0

lukario

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
znikad
Jak zalezy Ci na szybkiej wypłacie z MB to wpłać do któregoś buka i wypłac na konto bankowe. Nie dość że za darmo a MB pobiera 7zł chyba o ile sie niemyle to jeszcze 10 razy szybciej bo na kase czekasz 1 dzień max 2.

Idąc za twoja i kilku innych użytkowników forum radą zrobiłem tak i udało się wpłacić z MB do Unibet i z Unibet na moje konto bankowe bezproblemowo

jackfans 1

jackfans

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KRAKÓW
Witam jak zweryfikować konto bankowe...
zrobiłem tak zgodnie z ich wskazówkami dałem zweryfikuj swój rachunek bankowy/przelałem kasę 25 zeta ze swojego konta kasa dotarła ,ale konto nie zweryfikowane..... wypłaciłem od nich 20 zeta kasa dotarła na moje konto,,, teraz chciałem wypłacić 5 stów.. kasa nie może przejśc na konto bo mam nie zweryfikowane konto,, klikam weryfikacja poprzez konto.. pyta mnie się o jakiś cholerny kod weryfikacyjny z ich przelewu?? na ich przelewie w tytule mam tylko TRN ID i cyfry,, gdzie do cholery szukać tego kodu ktoś wie ??

Z 10

zbiniu30

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Witam jak zweryfikować konto bankowe...
zrobiłem tak zgodnie z ich wskazówkami dałem zweryfikuj swój rachunek bankowy/przelałem kasę 25 zeta ze swojego konta kasa dotarła ,ale konto nie zweryfikowane..... wypłaciłem od nich 20 zeta kasa dotarła na moje konto,,, teraz chciałem wypłacić 5 stów.. kasa nie może przejśc na konto bo mam nie zweryfikowane konto,, klikam weryfikacja poprzez konto.. pyta mnie się o jakiś cholerny kod weryfikacyjny z ich przelewu?? na ich przelewie w tytule mam tylko TRN ID i cyfry,, gdzie do cholery szukać tego kodu ktoś wie ??
Zrób normalny przelew z konta na mb ,poczekasz okolo 2 dni na zaksiegowanie i bedzie po klopocie(bank kasuje czesto ten cholerny kod weryfikacyjny i stad takie problemy)

lulek2222 0

lulek2222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
NIe chcąc zakładać nowego tematu, małe pytanko:
Czy pieniądze wysłane poprzez MB na konto bankowe przejdą jeśli konta są założone na różne osoby? Jeśli nie to co się dzieje z pieniędzmi zleconymi do wypłaty?

M 10

meec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec
Dane muszą się zgadzać, a jeśli się nie zgadzają to nic raczej zrobić nie możesz...

M 10

meec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec
To ja zapytam jak najłatwiej mogę się skontaktować z MB może do nich zadzwonić ?
Chciałbym zweryfikować to konto w końcu a na meile nie odpisują jak na razie...
Może ktoś pomóc w tej sprawie ???

L 0

lollercoaster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A moze mi ktos powiedziec, co mam wpisac jeśli przesłałem dokumenty, zostaly potwierdzone i chca zebym podał cele transakcji. Po tych kombinacjach z ustawami to nie wiem. Chyba nie moge wpisac transakcje hazardowe? Podpowiedzcie co wpisaliscie . ????
Szanowny Panie xxxxxx,
dziekujemy za kontakt i za przeslane dokumenty.
W celu odblokowania Pana konta, uprzejmie prosimy takze o informacje do
jakich celow konto jest przez Pana wykorzystywane.

leito 21

leito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
napisz że konto MB daje Ci większe możliwości w robieniu zakupów przez internet
lub,
że jeszcze się nie zastanawiałeś:grin:

L 147

luminat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli nie napiszesz że konto będzie przeznaczone na cele hazardowe, tylko na zakupy przez internet to możesz zapomnieć że przelejesz kasę do jakiekolwiek buka, bo ta opcja będzie zablokowana ????

jackfans 1

jackfans

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KRAKÓW
spokojnie możesz napisać zakupy w internecie gra w firmach bukmacherskich pamiętaj że piszesz do firmy z angli nie polskiej w której interesie jest byś grał PRZELEWAł kasę na tym zarabiają a nikt nie robi przeciw sobie