>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Własny interes/biznes

D 0

ddddqqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zELIK pisze: &quot;Najlepsza robota żeby zarobic a sie nie narobic.&quot;

więc co robi - oszukuje na kasę ludzi na allegro oferując m.in. katalogowanie stron.

UWAGA NA zELIKA!

jeden z jego loginów z allegro - Nusia_17

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Mój kumpel sam zarobił 800Euro za przywiezienie rozbitej bryki z niemieckiego Autobahnu(Opel Vectra)lawetą z pod Kolonii do Polski,wyjazd w poniedziałek po 12.00 powrót do Polski w środę,czyli dziś też około 12.00.Za 48godzin jazdy w dwie strony+sprawdzenie i odebranie wszystkich dokumentów na tą furę zarobił 800Euro-wydatki na benzynę(jechało 2 ludzi,2 lawetami przywieżć 3 samochody).
Zajebisty interes jak na moje,jak dowiem się czegoś więcej to napisze.

S 0

spike90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zabki
Z małym kapitałem to można startować tylko do import/eksport.
Można na przykład sprowadzać outlety starych kolekcji
z uk (najlepiej bo cłą sie nie płaci) - Lacoste, Ralf L, prada etc. Tyle że przez allegro sie tego nie sprzeda raczej dużo (będą myśleli że podróbki), więc trzeba sklep interentowy a najlepiej noramlny w dużym mieście - bo tam dużo faszonów i pedałków chodzi...
Co tam jeszcze import bambusa, marmuru albo chemikaliów z Chin...ale trzeba uważać bo lubią naciągać ludzi na hajs, który b trudno odzyskać.

M 0

macgywer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ostatnio słyszałem,że taki betonowy kosz na śmieci z wkładem metalowym kosztuje około 500zł. Jakoś nie mogę nigdzie znaleźć ceny takiego. Może ktoś wie dokładniej? Taki kosz to prosta sprawa wybudować i tanio można to zrobić.

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tanie konta Rapidshare, skad brac?
korzystam z wujka G ale nic nie znalazlem.
pare osob z forum widze ze siedzi w tym, moze zdradzi ktos choc troszke w jakim kierunku szukac? moze byc na priv.

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
tanie konta Rapidshare, skad brac?
korzystam z wujka G ale nic nie znalazlem.
pare osob z forum widze ze siedzi w tym, moze zdradzi ktos choc troszke w jakim kierunku szukac? moze byc na priv.

Allegro.... za 20zł masz na miesiąc...

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
michau - kazda wiadomosc jest cenna, ale to chyba nie to.

wyczytalem cos o hurtownikach ktorzy sprzedaja konta po 3$ ile w tym prawdy nie wiem. dziennie jedna osoba jest wstanie sprzedac po 5-10 kont na allegro wiec raczej z puntkow to bedzie miala jedno konto, a nie tyle.

S 0

spike90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zabki
Oj no nie wiem...jak uploadujesz najnowsze gry (6gb jedna), jakieś filmy etc etc...potem dasz to na pare forów, często będziesz odświeżał to można dojść do czegoś.

skipper 0

skipper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kup sobie premium, skołuj rapidleech&#39;a. I nasuwaj, wrzuty wstawiaj przede wszystkim, na największe warez&#39;y na świecie (warez-bb, forumw,projectw)

chris4 1

chris4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opolszczyzna
Właśnie, panowie, a propos własnego interesu.
Ktoś tu wspominał o handlu przez Allegro - ciuchy, buty i tym podobne rzeczy sprowadzane zza granicy. Skoro ktoś chce zarobić sezonowo, na jakiś czas - czy rzeczywiście opłaca się zakładać działalność gospodarczą, zakładać firmę? Bo z tego, co teraz widzę - konkurencja jest ogromna, ceny są co rusz zaniżane, a jeszcze nie wiadomo, czy mimo to wchodząc w taki interes jeszcze na tym nie stracimy - pieniędzy, a przede wszystkim czasu.
Z drugiej strony nie chciałbym mieć na pieńku ze skarbówką, po prostu kupując taniej i sprzedając drożej... Mógłby mi to ktoś bardziej w tym doświadczony wyjaśnić, jak to wszystko wygląda w tej chwili?

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Temat odświeżam.
Co powiecie na własną budkę/lokal z kebabem/pizzą? Owszem trzeba zakupić specjalne urządzenia do opiekania mięsa, spełnić wymogi sanepidu i inne duperele i jest to uciążliwe ale myślę że taki lokal/budka to żyła złota na najbliższe kilkanaście lat.
Wkład finansowy też nie musi być jakiś potężny. Miesięczne wynajęcie lokalu ok. 75m2 nie przekracza 6 tys. zł. Tak więc 40 tysięcy zł powinno styknąć na początek.
Stawiamy taką budkę/lokal przy ruchliwej ulicy lub w pobliżu centrum (ceny wynajęcia pomieszczenia są trochę niższe) i interes zwraca się nam po max 14 miesiącach. Mając dużo klientów bez problemu wpływy wystarczyłyby na opłatę pomieszczenia + całkiem dobry zarobek dla nas.
Ktoś na forum zajmuje się może tego typu interesem?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
najlepiej szukac miejsc gdzie jest duzo studentow :]
we Wrocku przy UE kiedys nie bylo nic obok nalesnikarni, rozna i jakis domowych obiadkow - no i ze sklepika osiedlowego powstal wlasnie kebab - to go najprawdopodobniej ktos z konkurencji podpalil ;P teraz sie odbudowali i dalej zarabiaja na studentach bo to 150metrow od uczelni ????

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Też zauważyłem że teraz coraz więcej młodych ludzi wybiera ten rodzaj interesu.Kumpel otworzył pizzerie jakiś czas temu i z tego co wiem już planuje otwarcie nowego lokalu a więc musi świetnie na tym wychodzić.Z 50tyś napewno władował jak nie więcej ale szybko mu sie zwróciło.Ja mam w planie otworzyć jakąś knajpe typu oglądanie widowisk sportowych + relaks przy kufu dobrego piwa.Ale to są tylko plany...narazie zbieram w coca-coli ????