>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
maly_ze 48

maly_ze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na czacie 1xbet napisali ze wyplaty do 14 lipca, wplaty od dzisiaj niedstepne i ze zalecaja uzycia UPayCard albo Perfect Money. Ktoś cos na temat tych metod platności?

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak dobrze ze sie tak dzieje KOcham Pis zawsze juz bede na nich głosował do konca zycia;):* super partia k::*&amp;o. pozdrawiam serdecznie caly rzad i lobby tzw Juroszkowe ktorzy włozyli tyle serca i trudu żeby zrobic tak kapitalna ustawe

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
makemoney89 +1 Punkty
M 0

manhunt95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pozostajemy w grze!
Europejskie przepisy dotyczące gier hazardowych znajdują się obecnie w przejściowej fazie. W związku z tym dostęp do naszej strony internetowej jest tylko tymczasowo ograniczony. Możesz jednak nadal korzystać z pełnej oferty!

bet-at-home.com jest w pełni dostępne!
Nadal gwarantujemy dostęp do naszej obszernej oferty oraz do Twojego konta gracza! W tym celu możesz użyć specjalnej strony internetowej URL, serwisu „GoogleDNS“ lub jednej z nowoczesnych usług VPN, dzięki której będziesz całkowicie anonimowo surfować po Internecie i nie pozostawisz za sobą żadnych śladów.
W ten prosty sposób uzyskasz dostęp do strony bet-at-home.com:
alternatywny adres URL: 24.bet-at-home
GoogleDNS
usługi VPN (rekomendujemy „HideMyAss“)
M
od bah

korver 92

korver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

I jeszcze konkretnego VPN polecają? Nie uwierzę w to i nie radzę nikomu. Regulamin BAH:

6. W orzecznictwie kraju rodzinnego gracza lub kraju, w którym on obecnie przebywa hazard oraz/lub gry losowe mogą być zabronione. Gracz ponosi odpowiedzialność za upewnienie się o takich ograniczeniach i/lub zakazach w swoim kraju ojczystym lub w kraju, w którym przebywa. bet-at-home.com nie ponosi w związku z tym żadnej odpowiedzialności ani nie rekompensuje strat, które gracz poniósł w wyniku naruszenia przepisów prawnych. W gestii klienta leży upewnienie się, że postępuje on zgodnie z postanowieniami przepisów prawnych jego kraju ojczystego lub kraju, w którym obecnie przebywa. Klient nie ma prawa do używania usług anonimizujących jak proxy, VPN lub tym podobne w celu ominięcia wynikającej z prawa blokady krajów przez bet-at-home.com. W przypadku naruszenia tych zasad bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do zablokowania i/ lub natychmiastowego zamknięcia konta gracza; klient traci wszystkie wygrane.

gromaders 5

gromaders

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Próbowaliście coś wpłacać dziś? wygląda na to że poprzez skrill nie da się dokonać żadnego depozytu, odrzuca płatności kartą (normalnie na konto skrill jednak przechodzi, a w systemie buk-skrill-karta już nie), p24 już nie ma.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Próbowaliście coś wpłacać dziś?
Tak, wpłacałem 10 minut temu do 1xbet oraz do Unibet. Wszystko działa bez problemu. Na internecie z orange normalnie strony bukmacherów działają.
Panowie, o płatnościach jest osobny dział, tutaj nie piszcie o alternatywach, bo każdy buk ma inne metody płatności.
Dział: Płatności Online

gromaders 5

gromaders

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie blokuje z dwóch kart transakcje (Alior i Ideabank), ale gdy chciałem wpłacić na Skrill podając że to nie na cele hazardowe to przeszło, czyli to nie przypadek na Skrill blokuje taką transakcje.

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeszcze tydzień temu jak pytałem na chacie BAH pisali że kategorycznie jest zabronione używanie VPN-a, ale widać że jednak im na klientach zależy skoro zmienili zdanie.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mały OT. Trzy zloty forum.bukmacherskie.com odbyły się w miejscowości Przysucha. 1 lipca, gdy wchodzi w życie &quot;druga część&quot; ustawy hazardowej to swój &quot;zlot&quot; ma tam partia... Prawa i Sprawiedliwości :grin: (dokładnie to kongres statusowy PIS, gdzie jest ponad 1100 członków). Przypadek? :razz:

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , mam takie pytanie.Od czasu do czasu czytam wasze komentarze zeby mniej wiecej byc na czasie ale jezeli chodzi o tego typu tematy to jestem zielony.
Przypuśćmy ze nie bedzie juz mozna wpłacac/wypłacac przez skrilla do buków to czy ktoś się orientuje czy istnieje jakiś podobny zamiennik tak aby takze zamowic sobie kartę do bankomatu i korzystać? np. 1xbet ma sporo opcji wpłat i wypłat ale czy jakiś oferuje kartę płatniczą?

Jezeli to nie ten dział to przepraszam.

M 41

michal36k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę, że teraz najlepszą opcją są transakcje przez Trustly.
Ja jedno konto bankowe przeznaczam od dziś tylko i wyłącznie na wpłaty i wypłaty do buka przez Trustly (akurat Alior Bank jest dostępny), nie trzymam tam żadnych innych pieniędzy, więc o bezpieczeństwo też jestem spokojny.
Poza tym myślę, że z czasem zagraniczni, coś wymyślą na tę mało komfortową sytuację.

V 0

voder

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do 1xbet to buk który robi mnóstwo problemow z weryfikacją i wypłatami, więc jeśli chcesz często wypłacać to ja bym się zastanowił z grą u nich. A co do tej całej zaistniałej sytuacji ze Skrillem to należy czekać i zobaczyć jak sytuacja się rozwinie, bo zostały jeszcze 2 tygodnie, więc do tego czasu może znajdzie się jakieś rozwiązanie.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Przypuśćmy ze nie bedzie juz mozna wpłacac/wypłacac przez skrilla do buków to czy ktoś się orientuje czy istnieje jakiś podobny zamiennik tak aby takze zamowic sobie kartę do bankomatu i korzystać? np. 1xbet ma sporo opcji wpłat i wypłat ale czy jakiś oferuje kartę płatniczą?
https://forum.bukmacherskie.com/f42/viabuy-142708.html
..............
Jeżeli zarejestrujesz się np. w WilliamHill to:

Status
Zamknięty.