Nie żartuj z tym wyjazdem za przejście graniczne na parę minut dla rzekomo łatwego, bezproblemowego zarejestrowania się, bo zapominasz o późniejszej weryfikacji podanego adresu - ale w niektórych firmach jak choćby
Fortuna.cz wymogiem dla dokończenia procedury rejestracji jest obowiązek posiadania czeskiego adresu
i prawa czasowego bądź stałego pobytu w Czechach (oraz numeru telefonu i konta w czeskim banku, ale to akurat nie jest problemem)
Było to już po wielokroć omawiane:
https://forum.bukmacherskie.com/f40/bukmacherzy-stacjonarni-poza-granicami-polski-40941-5.html#post6393177
Ja nie napisałem nic o REJESTRACJI konta na zagraniczne dane lub swoje ale z zagranicznym adresem. Jeżeli buk z góry odcina Polaków to wiadomo trzeba troche pokombinować.
Mój wpis był tylko o graniu LEGALNIE według polskiego prawa, w zagraniczych bukach które nas jeszcze nie skresliły - jak jestes za granicą FIZYCZNIE to możesz sobie obstawiać u "nielegalnych" bez obawy że sie ktos przyczepi, i konto możesz miećna swoje POLSKIE dane, wszystko jest zgodnie z prawem
Przecież ustawa dotyczy tylko Polaków PRZEBYWAJĄCYCH na terenie kraju, więc dlaczego buki srają w gacie i albo odcinają nas całkowicie albo żądaja jakichs tam zaswiadczeń jak wystarczy tylko BYĆ za ganica bez zadnego zameldowania itp.
Moim zdaniem żądanie od banków blokady przelewów od buków itd to jest łamanie prawa przez ustwodawcę bo ogranicza prawa obywateli akurat nie przebywających w kraju a chcących sobie przelać kasę"zarobioną" LEGALNIE za granicą na zakładach
Ale co zrobić rząd i tak zrobi swoje zwłaszcza ten co teraz jest, przyp
Ja nie napisałem nic o REJESTRACJI konta na zagraniczne dane lub swoje ale z zagranicznym adresem. Jeżeli buk z góry odcina Polaków to wiadomo trzeba troche pokombinować.
Mój wpis był tylko o graniu LEGALNIE według polskiego prawa, w zagraniczych bukach które nas jeszcze nie skresliły - jak jestes za granicą FIZYCZNIE to możesz sobie obstawiać u "nielegalnych" bez obawy że sie ktos przyczepi, i konto możesz miećna swoje POLSKIE dane, wszystko jest zgodnie z prawem
Przecież ustawa dotyczy tylko Polaków PRZEBYWAJĄCYCH na terenie kraju, więc dlaczego buki srają w gacie i albo odcinają nas całkowicie albo żądaja jakichs tam zaswiadczeń jak wystarczy tylko BYĆ za ganica bez zadnego zameldowania itp.
Moim zdaniem żądanie od banków blokady przelewów od buków itd to jest łamanie prawa przez ustwodawcę bo ogranicza prawa obywateli akurat nie przebywających w kraju a chcących sobie przelać kasę"zarobioną" LEGALNIE za granicą na zakładach
Ale co zrobić rząd i tak zrobi swoje zwłaszcza ten co teraz jest, przyp[ominają sie czasy PRL.
Cały ten podatek to jedno wielkie złodziejstwo, nic nikogo nie powinno interesować jak ja wydaję swoje najczęsciej legalnie zarobione pieniądze, jak cos to jedynie mogli by upomnieć sie o haracz od zarobionej na zakładach NA CZYSTO "nadwyżki" tak jak od każdego innego dochodu, ale żeby zabierać w momencie wydawania (można to nazwać nawet inwestowaniem jak np w giełdę) to jest chamstwo i złodziejstwo.