>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
typereks 866

typereks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Szukam zdjęcia tej ustawy hazardowej Gowina by wrzucić post na fanpage. Ma ktoś to może? Jeśli ktoś ma, niech wrzuci tu lub na pw.

K 84

koszmar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad
Czyli tak jak myslalem, niebawem bedziemy mieli 200 fanpagy, po 25 followersow kazdy ;)

L 124

lemko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Według mnie obydwa nie są takie same i się uzupełniają pod warunkiem wzajemnego polubienia obydwu tych stron.

typereks 866

typereks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
W sygnaturze link do mojego fanpage. Staram się jako tako Go wypromować innymi fanpage oraz grupami związanych z bukmacherką!

K 61

kriksus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przydałaby się ciut lepsza ostrość grafiki, ale ważne że są liczby - konkret ! Liroy lubi to ????

typereks 866

typereks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Przydałaby się ciut lepsza ostrość grafiki, ale ważne że są liczby - konkret ! Liroy lubi to ????

Jak przybliżysz wszystko widać oraz wszystko jest solidnie opisane co zawiera projekt Gowina. Teraz postaram się nawiązywać kontakty z osobami i udostępniam po grupkach. Grafikę dałem głównie po to, bo zwraca się lepszą uwagę na Nią niż na sam suchy post.

K 61

kriksus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też zacząłem udostępniać, ale admini muszą zatwierdzić

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stanowski na TT określił to jako śniadania prasowe (jutro Gowin, w poniedziałek EGBA)
A jak kogoś mocniej grzeje ten temat - jutro jest spotkanie związane z projektem Jarosława Gowina, a w poniedziałek z EGBA .

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casablanca
Nie chciałbym nikogo rozczarować, ale nie wydaje mi się, żeby decydenci przejęli się jakimś fanpagem z &quot;fejzbuka&quot;. Tak naprawdę zostaje liczyć na to, że ktoś się puknie w łeb i pomyśli co tak naprawdę będzie z korzyścią dla budżetu, ludzi i sportu. Nie chce mi się wierzyć by przy rządowych propozycjach możliwe byłoby wpompowanie w sport grubej kasy.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Posłuchajcie. Nawiążę do tego, o czym już pisałem. Mam na imię Damian. Jestem Anonimowym Alkoholikiem. W najlepszym przypadku, tym jest dla rządzących, ta &quot;druga strona&quot;, czyli my. Nie przekreślając (a nawet będąc moja propozycja w symbiozie), wspomnianych tu, a niektórych już nawet rozpoczętych inicjatyw, podkreślę raz jeszcze. Moim zdaniem, niezbędna jest reprezentacja. MANDAT. 1. Zgłoszenie (w obrębie Forum) kandydatów na Reprezentantów. (Nadmieniłem już, że muszą oni być &quot;czyści&quot;). 2. Wybory Reprezentantów. Uczestniczą w W wyborach członkowie Forum. W domyśle, będą to Reprezentanci całego Forum (a jeszcze szerzej, ponieważ to jest największe bukmacherskie forum: Reprezentanci całego środowiska grających, oprócz pokerzystów) nawet, jeśli jakaś część członków Forum nie weźmie udziału w Wyborach. 3. Reprezentanci ukonstytuują pewien byt. Nazwę go Komitetem. 4. Reprezentanci, w oparciu o postulaty forumowych Wyborców, zredagują Program Komitetu. 5. W tym miejscu, będziemy już mieć Przedstawicieli środowiska oraz Program. Od tego momentu, z otwartą przyłbicą, można już wyjść na zewnątrz. Listy, konferencje prasowe, rozmowy z &quot;sojusznikami&quot; czy nawet, współuczestnictwo w konsultacjach dot. Ustawy. Pamiętajcie, że to jest Polska. &quot;Władze&quot;, reprezentujące Komitet, a posiadające silny mandat środowiska oraz posiadające możliwość podpisania się imieniem, nazwiskiem i określoną funkcją, mogą zdziałać tyle, ile tysiące osób przed Ministerstwem. Reprezentanci bowiem, działają w imieniu tysięcy (bezimiennych). Dodatkowo, Reprezentanci posiadają w ręku oręż, w postaci niewypowiedzenia tego ostatniego słowa, czyli właśnie, (nie)zorganizowania potencjalnej manifestacji.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Sorry za wygląd ww.komentarza ale piszę w Linuxie i tak mi się to (nie)formatuje.

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Pokerzyści dostaną Kartę Gracza czyli ułatwienie dla Urzędu Skarbowego - no no większa kontrola nad kasą...

sorry, że w poziomie ale to z TT Stanowskiego, jest opodatkowanie na wzór modelu duńskiego, ciekawego co Ministerstwo Finansów zrobi i czy dalej pójdzie drogą nakreśloną przez prezesinę

typereks 866

typereks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Nie chciałbym nikogo rozczarować, ale nie wydaje mi się, żeby decydenci przejęli się jakimś fanpagem z &quot;fejzbuka&quot;. Tak naprawdę zostaje liczyć na to, że ktoś się puknie w łeb i pomyśli co tak naprawdę będzie z korzyścią dla budżetu, ludzi i sportu. Nie chce mi się wierzyć by przy rządowych propozycjach możliwe byłoby wpompowanie w sport grubej kasy.

Tylko pierw od czego trzeba zacząć. Trzeba zgromadzić ludzi z środowiska wokół siebie, a potem według mnie można coś działać.

B 0

bham

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Daleko
Witam może ktoś wymienić tych 6 legalnych buków zagranicznych - wielkie dzięki

Status
Zamknięty.