Witam może ktoś wymienić tych 6 legalnych buków zagranicznych - wielkie dzięki
Wszystkie są legalne, tylko u żadnego nie wolno legalnie grać.:grin: podobno :grin:
przed kazda nowelizacja od 2009 a bylo juz pare prób było to samo czyli płacze stsów i totolotka i innych a konczyło sie wiadomo jak było za duzo sprzeciwów zeby wprowadzic az tak nie korzystna ustawe tak samo bedzie teraz krajowa rada radiofonii i telewizji juz sie nie zgadza z blokowaniem stron i twierdzi ze ustawa ma błedy , a jak wiadomo kazda ustawa musi przejsc przez szereg etapów mi musi byc bezbłedna wiec pewnie skonczy sie jak zawsze.........
Pierwszy atak odparty?
Źródło: http://www.podatki.abc.com.pl/czytaj/-/artykul/komitet-staly-rm-zaakceptowal-projekt-tzw-podatku-handlowego
"Jak dodał, Komitet nie przyjął natomiast projektu noweli o grach hazardowych; nie wykluczył, że przyjmie go w trybie obiegowym."
Co oznacza "tryb obiegowy" ?
przed kazda nowelizacja od 2009 a bylo juz pare prób było to samo czyli płacze stsów i totolotka i innych a konczyło sie wiadomo jak było za duzo sprzeciwów zeby wprowadzic az tak nie korzystna ustawe tak samo bedzie teraz krajowa rada radiofonii i telewizji juz sie nie zgadza z blokowaniem stron i twierdzi ze ustawa ma błedy , a jak wiadomo kazda ustawa musi przejsc przez szereg etapów mi musi byc bezbłedna wiec pewnie skonczy sie jak zawsze.........
Jest na forum kolega z Czech o nicku @Internet Tips więc napisz bezpośrednio do niego:Dobra panowie mam pytanie , jak wygląda sprawa w Czechach z bukmacherka online? jakie tam są podatki ? i działa tam legalnie Pinnacle? prosze o odpowiedz