>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
P 8

proboszcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Panowie sportingbet obecnie sportingbull rozliczyl mi dzisiaj kupon z przelozonego meczu i wpynela mi nie mala sumka. Co polecicie ? Czu bez problemu przelac ja na konto bankowe ? czy lepiej na skrill ? Polecacie do tego jakiegos legalnego buka ktory akceptuje wplate ze skrilla ?

K 0

kar7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Jak ma się sprawa z BaH. Można przelewać pieniądze normalnie na konto czy w związku z ustawą nielegalne jest granie tam ? Podobno ubiegają się o licencję. Czy wiadomo kiedy mniej więcej się wszystko wyjaśni ?

mat_fit 5

mat_fit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale to wszystko jest popie******. Dorośli ludzie, a kitramy się jak gimnazjaliści z papierosami. Chory świat.

K 0

kokopas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja od wczoraj gram na kupionym i wszystko na razie elegancko.
zgłoś się na priv to ci opisze wiecej o vpn, bo tego tez dlugo szukalem az zaczelo dzialac.

Napiszesz priv, ponieważ nie mogę wysłać do Cb wiadomości ???? ?

nazgull 24

nazgull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
*CK*
Witam.
Panowie sportingbet obecnie sportingbull rozliczyl mi dzisiaj kupon z przelozonego meczu i wpynela mi nie mala sumka. Co polecicie ? Czu bez problemu przelac ja na konto bankowe ? czy lepiej na skrill ? Polecacie do tego jakiegos legalnego buka ktory akceptuje wplate ze skrilla ?
Gratuluję ! Ale najpierw należałoby w tej sytuacji zadać pytanie : czy w ogóle Ci wypłacą ? Ja czekam już 9 dzień na wypłatę,po 5 napisałem do supportu i łaskawie odpisali , że potrzebują stos skanów do weryfikacji konta. A jak je już wysłałem to zaczęli kłamać,że nie dostali wszystkiego( konkretnie reversu karty ),oczywiście natychmiast dosłałem i od 2 dni cisza...
Także dla mnie to jak na razie SCAM !!!

P 8

proboszcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestesmy na 625 stronie tematu . Mam przejrzec wszystkie zeby sie dowiedziec ? Czyli na kotno bankowe nie wyplacac ? a co ze skrillem ?

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może i wypłacisz na konto ale nie polecam bo teraz to jest oficjalny nielegal że tak powiem. Na Skrila na luzie

L 15

lukasz_dyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A tak swoją drogą, może to by było dobra metoda protestu.

A mi się marzy, że całe forum idzie do sts-a postawić ten sam typ vabank, który oczywiście siada. Ciekawe jak by się to skończyło ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
czarny-kotek +4 Punkty
K 0

kokopas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za wiadomości i chęć pomocy ;)
@Sven
@oki100
Jak napiszę do moderatora i odpowie mi dlaczego nie mogę również odpowiadać na prywatne wiadomości i rozwiąże problem, odpowiem

L 15

lukasz_dyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak napiszę do moderatora i odpowie mi dlaczego nie mogę również odpowiadać na prywatne wiadomości i rozwiąże problem, odpowiem

Chyba trzeba mieć 10 postów

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kokopas +1 Punkty (dzięki za info)
P 8

proboszcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz to chyba nie ma innej opcji ?
U naszych pobawie sie tasiemkami. Tylko sie zastanawiam ktory z nich to najmniejszy oszust ????

D 15

dariuszk1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Unibecie możecie grać normalnie przecież
oczywiście, a może pójść od razu do US/UC?
dziwię się że ktoś daje takie porady. ja osobiście radzę poczekać jak rozwinie się sytuacja. niedługo powinna sie wyjaśnić.

P 8

proboszcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Analyst
Z tego co wiem to oni sie przeciwstawili. Tylko sie zastanawiam na jak dlugo i co z ewentualnymi wyplatami na konto bankowe.

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oczywiście, a może pójść od razu do US/UC?
dziwię się że ktoś daje takie porady. ja osobiście radzę poczekać jak rozwinie się sytuacja. niedługo powinna sie wyjaśnić.
o czym ty gadasz ? normalnie gram i dzisiaj zleciłem 2 wypłaty na Skrill i doszło w 2 godziny

Status
Zamknięty.