Sven, piszesz że długo grałeś używając VPNów. Powiedz mi jak z weryfikacja konta? Masz znajomych po całej europie czy kupowałeś konta??
Bolo73>> gwoli ścisłości, to ja w odniesieniu do historii wprowadzania podatku obrotowego pisałem nie o SLD i PO - a o rządach Hanny Suchockiej* (wtedy Unia Demokratyczna) gdyż Ustawą o grach z 1992 wprowadzono 10% podatek obrotowy, oraz o rządzie Donalda Tuska z PO, bowiem podniesienie podatku obrotowego do 12% oraz zapis o zakazie gry w Internecie znalazły się w Ustawie hazardowej z 2009, która to Ustawa została wprowadzona dla zatuszowania pamiętnej afery hazardowej** posłów rządzącej PO.A tak odnośnie tej weekendowej wymiany ciosów pomiędzy kilkoma osobami to prawda jak zawsze leży po środku. edi i kilku innych kolegów mają rację pisząc o tym, że to za czasów SLD i PO wprowadzono podatki i ustawę, to PO zaczęło ścigać graczy wyciągając ich dane poprzez bank PKO i buka BAH-a. Takie są fakty. Następstwem tej ustawy wprowadzonej przez PO jest ta, którą aktualnie przeforsował PIS.
Mógłbyś jaśniej? Pokazuje Ci polskie IP mimo używania VPN i serwera innego kraju, tak?Jest problem z Vpn. Kupilem platny i na to samo państwo pokazuje mi to samo ip! Ktos pomoze? Moge grac na kilku kontach z tym vpnem, nie rozumiem co jest grane.
Używasz Windowsa pewnie, to sprawdź sobie w panelu sterowaniu protokół internetowy IPv4, czy czasem VPN przy rozłączeniu nie zostawił swoje IP zamiast powrócić do poprzedniego automatycznego ustawienia. Kiedyś też mi się tak stało z poprzednim VPN-em.Nie, pokazuje mi ip kraju ktory ustawiłem, ale pomimo rozlaczenia i włączenia programu mam to samo ip... Jakim cudem?
Nie używam androida i tu nie pomogę.Uzywam androida na tel, z reszta cały czas ten sam problem. Jak na tel to sprawdzic?
Sven, piszesz że długo grałeś używając VPNów. Powiedz mi jak z weryfikacja konta? Masz znajomych po całej europie czy kupowałeś konta??
Dokładnie jestem teź tego samego zdania, jak ktoś grał u "nielegalnych" tymbardziej jak zdarzały się mu wypłaty na konto bankowe to rejestrowanie sie teraz w "legalnych" to jak napisanie na siebie donosu,Chyba ci co grali u nielegałów nie zakładają kont u polskich buków, co? Chyba nie ryzykujecie aż tak, hmm? Wystarczy odpowiedni program i powiązanie takich osób z ich wcześniejszym używaniem np.Skrilla i już jesteście podejrzani. Później odpowiedni wniosek o transakcje tak namierzonych osób i .... Jak już gracie u ziemniorów to raczej tradycyjnie, dreptając do punktu, heh.
Tak było zawsze, lepiej było wybrać albo tak, albo siakjak ktoś grał u "nielegalnych" tym bardziej jak zdarzały się mu wypłaty na konto bankowe, to rejestrowanie sie teraz w "legalnych" to jak napisanie na siebie donosu
Tak było zawsze, lepiej było wybrać albo tak, albo siak
Ale dyskusja jest tak rozwojowa, że tylko czekać, aż ktoś zaproponuje, by u legalnych grać przez VPN-a.
A tak swoją drogą, może to by było dobra metoda protestu.
E tam... Ja myślałem o kolorowej kredzie i na Wiejskiej na chodniku i na ulicy zrobić taki wielki kupon, wielką taśmę, i żeby weszła. To by było coś. ????może to by było dobra metoda protestu.