T
7
typowyandrzej
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Zakładam że sędziego który by dostał taką sprawę trafił by szlag. Istnieje coś takiego jak niska społeczna szkodliwość czynu.
nieTo chyba Cię źle zrozumiałem. Jeśli dany buk ma konto w polskim banku i z niego robi przelew na czyjegoś skrilla, to już udostępnione są dane tej osoby jeśli sprawdzą konto buka (?)
Jeżeli będzie tak jak piszą wyżej to 700zł uznają za zysk i jeszcze 3tyś kary za gre u buka zagranicznego albo 3 lata pierdlaOni liczą wygrane np wpłaciłem 500 wypłaciłem 700 i z tego im wychodzi 200. Czy 700zł uznają za zysk...
Jakbyś mógł spytaj się jak oni to liczą, ta kwestia jest bardzo ważna.Dzisiaj powinienem sie spotkać ze znajomym z UC, dam znać co powie
Panowie,a nie przyszło wam do głowy,ze to buki kablują swoich klientów? Jest dobry gracz,wypłaca hajs zarabia,buka to strasznie boli,da mu limity albo zbanuje....otóż nie-idzie w świat info,ze dany buk jest zly,limituje etc i traci potencjalnych klientów.Wiec sie wycfania-kabluje do odpowiednich służb i cala wina spada np na banki,czy jak piszecie operatorów płatności.Buk sie pozbywa dobrego typera i git.Ofc będzie się tłumaczył ze ochrona danych itpe ble ble....
To jedna z hipotez,nikogo nie oskarżam!!!! Ale coś w tym może być