Wcześniej napastnik faulował w polu karnym, przynajmniej tak mi się wydajeOgląda ktoś spotkanie Chievo? Bo za cholerę nie mam pojęcia za co zostaje nieuznana bramka. Włosi strasznie nadużywają tego VARu. Gość z rzutu rożnego wali głową bramkę a tam gwiżdże po paru chwilach cholera wie co. Zauważcie sobie w lidze włoskiej że każda bramka jest sprawdzana przez arbitra.
Gość był na spalonym co zasłaniał bramkarzowiOgląda ktoś spotkanie Chievo? Bo za cholerę nie mam pojęcia za co zostaje nieuznana bramka. Włosi strasznie nadużywają tego VARu. Gość z rzutu rożnego wali głową bramkę a tam gwiżdże po paru chwilach cholera wie co. Zauważcie sobie w lidze włoskiej że każda bramka jest sprawdzana przez arbitra.
Haha , strzelec gola na krótkim słupku, dwa metry od bramkarza, wali po długim, ale bramkarzowi zasłania typ który stoi w polu karnym. To jest lepsza bajka z ta nieuznana bramką jak Kopciuszek, serio.Gość był na spalonym co zasłaniał bramkarzowi
oj na razie słabiutko to wygląda i myślę, że jeśli już to maksymalnie jedna bramka tam wpadnie. Genoa kompletnie bez okazji w tym spotkaniu póki co.Ogląda ktoś Genoa - Fiorentina? Są jakieś szanse na over 1,5?