>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
Ale co było klasyczne? Chyba jedynie to, że jak jest spalony to nie ma bramki i tyle ???? Nic ustawionego w tym meczu nie widziałem ;)

betlej 184

betlej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Ale co było klasyczne? Chyba jedynie to, że jak jest spalony to nie ma bramki i tyle ???? Nic ustawionego w tym meczu nie widziałem ;)
z Twoim profilowym jesteś średnio obiektywny ????

betlej 184

betlej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Nie widziałeś tam spalonego? ????
Nie widziałem. Ale Var pomógł go zobaczyć bo w 92 minucie z wyniku 2:2 byłoby ciężko wygrać. Nie widziałem też ręki, ale var też pomógł ją zobaczyć i był karny na 2:1. Generalnie mecz był oczywiście czysty i tylko tak się przekomarzam bo przecież Juventus nigdy nie miał udowodnione że ustawiał mecze czy coś tam. Jestem po prostu ciekaw czy w drugą stronę sędzia też byłby taki skrupulatny. Ale who knows?

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
Nie widziałem. Ale Var pomógł go zobaczyć bo w 92 minucie z wyniku 2:2 byłoby ciężko wygrać. Nie widziałem też ręki, ale var też pomógł ją zobaczyć i był karny na 2:1. Generalnie mecz był oczywiście czysty i tylko tak się przekomarzam bo przecież Juventus nigdy nie miał udowodnione że ustawiał mecze czy coś tam. Jestem po prostu ciekaw czy w drugą stronę sędzia też byłby taki skrupulatny. Ale who knows?
Teraz przez ten VAR to już naprawdę sporo się dzieje. Kiedyś gol to był gol i już tak zostawało, a teraz cały czas przychodzą mi powiadomienia na flashscore o golu, a za chwilę korekta i to o dziwo nie tylko w przypadku Juventusu ????

betlej 184

betlej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Teraz przez ten VAR to już naprawdę sporo się dzieje. Kiedyś gol to był gol i już tak zostawało, a teraz cały czas przychodzą mi powiadomienia na flashscore o golu, a za chwilę korekta i to o dziwo nie tylko w przypadku Juventusu ????
Na tym forum jest nawet na to takie fajne powiedzonko. JUVE KARNY!! - pozdro dla kumatych ????

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
Na tym forum jest nawet na to takie fajne powiedzonko. JUVE KARNY!! - pozdro dla kumatych ????
I tak Wisła Płock bierze tą edycję Ligi Mistrzów ????
Stawiaj w każdym meczu Juve karnego i będziesz milionerem :cool:

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież tam była ręka a później spalony. Myślałem, że jak przepisy gry są łamane to drużyna jest karana i analogicznie druga jest nagradzana, niezależnie kto by nie grał, zwłaszcza gdy jest VAR i można obejrzeć powtórkę o_O

betlej 184

betlej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
I tak Wisła Płock bierze tą edycję Ligi Mistrzów ????
Stawiaj w każdym meczu Juve karnego i będziesz milionerem :cool:
Nie rozumiem co do tej dyskusji ma Wisła Płock ale widać uraziłem klub z Twojego miasta. Przepraszam.
Juve karny odnosi się do tego że był taki czas że Juve miało problemy z wygrywaniem i zawsze w odpowiednich momentach pojawiał się do pomocy sędzia z karnym. To taka lekcja historii za darmo. Nie spinaj się tak z tym Juventusem bo się nabijam. To są takie żarty. Bramka była prawidłowo nieuznana.

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns

No Juve czyste jak łza ???? )))))))

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Te derby to już nie to co nawet rok temu, zero walki Padaka a ten sędzia to jakiś buc bez kartek

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
Nie rozumiem co do tej dyskusji ma Wisła Płock ale widać uraziłem klub z Twojego miasta. Przepraszam.
Juve karny odnosi się do tego że był taki czas że Juve miało problemy z wygrywaniem i zawsze w odpowiednich momentach pojawiał się do pomocy sędzia z karnym. To taka lekcja historii za darmo. Nie spinaj się tak z tym Juventusem bo się nabijam. To są takie żarty. Bramka była prawidłowo nieuznana.
Noo nie spinam się przecież ???? Nic się nie dzieje :confused:

Status
Zamknięty.