>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
M 144

menocompadre

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ten mecz w rumunii to jakaś ściema, kursy na remis mocno spadly, wydaje mi sie ze bramek tam nie bedzie dzisiaj

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
ten mecz w rumunii to jakaś ściema, kursy na remis mocno spadly, wydaje mi sie ze bramek tam nie bedzie dzisiaj
Wiem, że czasem ludzie nie pamiętają ale kilka lat wstecz bodaj z 12 była taka kolejka ligi włoskiej w serie b bodaj, że kury na remisy wynosiły ok 1,50-1,70 bodaj na 3 mecze .....i w żadnym nie padł remis ???? - ale oby oczywiście to siadło . Jednak same spadki kursów nie są zbyt dobrą przesłanką do tego , że coś wejdzie ????

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Ciężko będzie z ręczną , więc pora zaproponować wygraną pierwszego seta przez Zaksę po 2,55 w Unibet, u większości 2,20 i wyżej Totolotek, Fortuna
⛔ doszli, ale nie do końca ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lord-of-the-pyramid +1 Punkty (Teraz masz 4,35. Fajne strzały, tylko szkoda, że nie w tarcze)
matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Real Potosi vs Club Aurora Boliwia typ: over 3,5 kurs: 2,75 (Etoto) po 1 połowie 1:0

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Bayern - Lipsk @ under 1,5 gola @ 2,20
Bayern bardzo cieniutki. Liverpool ich lekko wyrzuci z LM.

M 150

mattanderson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bayern - Lipsk @ under 1,5 gola @ 2,20
Bayern bardzo cieniutki. Liverpool ich lekko wyrzuci z LM.
XD
wiesz za ile są mecze 1/8 LM? do tego czasu to 15 razy sie forma zmieni. To samo ludzie pisali w tamtym roku o Realu po fazie grupowej

Status
Zamknięty.