>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobry mecz tam musi być na żywo. 8 minut i 5:2 w kwarcie. Ja bym dał sobie spokój z tym sportem xd

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem praktycznie pewien na 100%, że ktoś kto obsługuj ten mecz u19 w bułgarii albo jest leniem i w ostatnich dwóch minutach dopisuje punkty drużyną albo celowo obniża początkowo linie i daję komuś zarobić.
A na dodatek jeszcze młodzi zrobili psikusa w ostatniej kwarcie. Co za dzbany. A już pięknie wszystko wyglądało z tymi handi na każdą połowę :punch:

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie dzisiaj dobrym typem będzie zagranie over 2.5 i obie strzelą w meczu ⚽ Arsenal - Tottenham w pucharze. Drużyny te się nie trawią więc nie odpuszczą, co prawda przed nami niedługo sporo meczów na krótkim dystansie jak to zawsze w Anglii w okresie świątecznym bywa. Także potencjalnie puchar będzie gdzieś na drugim planie i dzisiaj będzie rotacja w składach, ale nikt nogi nie odstawi. W Arsenalu kontuzjowany Wellbeck, który pewnie normalnie grałby pierwszy skład, więc podejrzewam, że z przodu zagra Lacazette. W środku pola zawsze mają z kogo wybierać także nie martwił bym się o potencjał ofensywny. Pewnie zagra też sierotka Kościelny w obronie, coś wspaniałego dla Totków. W drużynie Kogutów z drugiej strony pewnie Kane odpocznie, ale ofensywa obojętnie w jakim wydaniu będzie mocna, podejrzewam występ chociażby Sona czy Lameli. Koniec końców zapewne wyjdą składy w jakiejś rotacji, ale tam zmiennicy są na tyle mocni, że nie będzie aż tak dużej różnicy w poziomie, jak dla mnie jedna i druga drużyna tutaj strzeli, mecz będzie ofensywny i na pewno z przyjemnością go obejrzę.
Także na 20:45:
⚽ Arsenal - Tottenham - over 2.5 i obie strzelą @1.71

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ma ktoś oficjalne źródło do tego meczu? Ja serio w to nie wierzę ????
Pewnie za jakas godzine wpisza wynik meczu na oficjalnej stronie zwiazku. Jak to rzeczywiscie byl Levski a nie Atletic to bede skladal reklamacje.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Morda
Akurat u ruskiego nie masz żadnych szans na reklamacje
Jak zwykle najmadrzejszy czlowiek z podlaskiej wioski wie wszystko lepiej.
Nie raz juz robilem tak i mialem zwroty. Raz mi nawet dali zwroty jak sie domagalem za mecz, ktory sie odbyl ale zostal zweryfikowany jako walkower po tygodniu, mimo, ze nie powinni.

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widać Psychol 32 że jesteś wieśniak i tylko ubliżać potrafisz :/

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mjaurvcein Jak będziesz coś wiedział, to będę zobowiązany za napisanie tego tutaj albo na priv.
psychol32 Nick widzę dobrze dobrany

Żeby było jasne. Ja nie jestem z tych co płaczą po przegranym typie, obwiniają cały świat itd.
Jednak jak widzę sytuację, w której drużyna A zdobywa w 3 kwarty 17 pkt, a w 4 kwarcie 23 pkt...
To no... Mam chwilę zwątpienia lekko mówiąc. No, bo realnie patrząc co musiało się stać żeby tak nagle wynik się zakręcił? W drużynie A pierwsza 5, a w drużynie B co? Inwalidzi wojenni weszli? ???? Po prostu uśmiałem się lekko do obiadu.

mjaurvcein https://777score.ph/basketball/matches/academic-sofia-u19-athletic-ii-u19-19-12-2018-224134
Ten atletic niby według tej strony grał o 12.00 mecz... Jedno jest pewne, coś tu nie gra na pewno xd

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W juniorskich druzynach czesto jest tak ze jest 1-2 zawodnikow, ktorzy robia cala gre. Zdarzaja sie ekipy, gdzie druzyna rzuca powiedzmy srednio 60 pkt, z czego jeden zawodnik 25, drugi 20 a pozostali reszte.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
OSZUKALI NAS BANDA ZŁODZIEJI ???? POLSKICH DECYDENTÓW ????
Nie no jaja sobie robię oczywiście xD bo zaraz ktoś się zepnie :cwl:
Dobra piszę o zwrot tego linku http://bgbasket.com/en/stats.php?id=192518
Czy macie coś bardziej oficjalnego misie?
Faktycznie inne drużyny grały niż na 1xbet, więc ruskie give me back my money please bleyt

Status
Zamknięty.