>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Nie bo robią problemy z wypłatami większych sum
Cos wiecej jakiego rodzaju sa to problemy? Mi po miesiacu grania zaraz po tym jak weszli na rynek zlimitowali konto i porzucilem u nich gre juz dawno temu.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Cos wiecej jakiego rodzaju sa to problemy? Mi po miesiacu grania zaraz po tym jak weszli na rynek zlimitowali konto i porzucilem u nich gre juz dawno temu.
Ja już pierwszego dnia chciałem porzucić ale muszę wszystko powypłacać. Żądają dodatkowych weryfikacji i się wszystko przeciąga

pstrag 102

pstrag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Real Betis - Dudelange
over 1.5 @ 1.76
Salzburg - Celtic
over 2.5 @ 1,84
Gospodarze ostro cisną w tych spotkaniach zanosi sie na bramki po przerwie

dobi 1,7K

dobi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ogląda ktoś tych dziadów mediolańskich? Uda im się wygrać czy nie? Klasycznie podbiteczka i wiadomo...

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja już pierwszego dnia chciałem porzucić ale muszę wszystko powypłacać. Żądają dodatkowych weryfikacji i się wszystko przeciąga
a co za problem przy dalszej weryfikacji jak teraz wszystko da sie zalatwic/namalowac, nie mowie tutaj o ruskich bukach co jest wyczynem cokolwiek wyplacic jak pojdzie dodatkowa weryfikacja
Ogląda ktoś tych dziadów mediolańskich? Uda im się wygrać czy nie? Klasycznie podbiteczka i wiadomo...
Grecy z glowa graja, moze byc ciezko

S 775

styrbjorn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
Warto ładować Salzburg DNB?
Ja daję na rożne, Salzburg będzie cisnął ale Celtic też może groźnie skontrować. Najchętniej zagrałbym kartki ale ohmbet nie daje takiej opcji. Nawet jeśli Salzburg wyrówna to będą dalej cisnąć i na pewno kilka rożnych będzie, a sami w obronie są mega niepewni i przy kontrach Celtic też coś złapie.
Salzburg v Celtic over 10,5 rożnego 1,88.

dobi 1,7K

dobi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Smith-Rowe, 18-latek strzela kolejną bramkę w tym sezonie w seniorskiej ekipie, ależ to cieszy ! I Arsenal 2:0 baja

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kielce siatkowka @5
Bielsko pojechalo ich w 2 pierwszych setach. Drugi set chyba ich zamroczyl niezle bo teraz graja padline konkret. Wszystkie mozliwe bledy zaliczaja . Po takim kursie na gospodarzy mozna cos przylozyc

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
a co za problem przy dalszej weryfikacji jak teraz wszystko da sie zalatwic/namalowac, nie mowie tutaj o ruskich bukach co jest wyczynem cokolwiek wyplacic jak pojdzie dodatkowa weryfikacja

Grecy z glowa graja, moze byc ciezko
U ruskiego miałem trzy weryfikacje i bez problemu wypłaciłem wszystko jak mi konto zlimitowali do 2 euro

roshi 2,4K

roshi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
U ruskiego miałem trzy weryfikacje i bez problemu wypłaciłem wszystko jak mi konto zlimitowali do 2 euro
U mnie podobnie weryfikacje i wpłaty elegancko ale na nożną już limity mam ????

Status
Zamknięty.