freez.
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Anderlech - Dinamo Zagrzeb @3,3
Anderlecht od dawna bez formy, Dinamo wręcz przeciwnie - trzeba spróbować.
zartujesz? na ruskim terenie na dodatek Sevilla z palcem w nosie? ciekawa opinia ????Z palcem w nosie![]()
To zapewne była ironia. Sevilla dowolną połowę, X2 na podbitkę, BTS albo ov 9,5 RR, takie kierunki bym obierał.zartujesz? na ruskim terenie na dodatek Sevilla z palcem w nosie? ciekawa opinia ????
No i biedaJa daję na rożne, Salzburg będzie cisnął ale Celtic też może groźnie skontrować. Najchętniej zagrałbym kartki ale ohmbet nie daje takiej opcji. Nawet jeśli Salzburg wyrówna to będą dalej cisnąć i na pewno kilka rożnych będzie, a sami w obronie są mega niepewni i przy kontrach Celtic też coś złapie.
Salzburg v Celtic over 10,5 rożnego 1,88.
To czemu tylko 5j?https://forum.bukmacherskie.com/threads/konkretne-granie.153763/#post-6729926
Polecam na jutro z ręcznej. Jak dla mnie naprawdę warto, ale szybko, bo kursy w dół i linie w górę. Pzdr.
zadna ironia, ta banda ogorkow juz od dawna jest na mojej czarnej liscie i skorki od pasztetowej nie postawie na nich.To zapewne była ironia. Sevilla dowolną połowę, X2 na podbitkę, BTS albo ov 9,5 RR, takie kierunki bym obierał.
Ja mam ten Genk z overem 2,5 Chelsea i ov 7,5 RR w Eintrachcie ale kurde mam czutke od rana że spierdzielą masowo kupony ????zadna ironia, ta banda ogorkow juz od dawna jest na mojej czarnej liscie i skorki od pasztetowej nie postawie na nich.
Rangers 1
Genk 2
over 1.5 w meczach BATE , Standard Liege , Eintracht , Malmo
AKO 8.5
powodzenia
Heh, nie trzeba było długo czekać ????Ja mam ten Genk z overem 2,5 Chelsea i ov 7,5 RR w Eintrachcie ale kurde mam czutke od rana że spierdzielą masowo kupony ????
Jeśli coś jest pewnego, to mam wchodzić all in nie zważając na możliwe niespodzianki, stracić budżet i przestać grać? No nie żartuj, proszę. Poza tym ktoś tu słusznie zauważył, to są kobiety, to też jest powód, dla któego taka stawka.To czemu tylko 5j?