>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawsze mnie zastanawia fakt rozliczania jakiegos danego wydarzenia w trakcie trwania meczu gdzie jeszcze wszystko sie moze zdarzyc.
Mea Cupla ???? rozliczyłem przy dwóch meczowych i serwisie Del Potro a ten zrobił psikusa.. typ w grze, lecz już zamknięty wiec kibicuje Argentyńczykowi żeby loża szyderców z forum mnie nie zlinczowała ????

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Zawsze mnie zastanawia fakt rozliczania jakiegos danego wydarzenia w trakcie trwania meczu gdzie jeszcze wszystko sie moze zdarzyc.
Mnie zastanawia również, że w regulaminie działu jest napisane, że typy rozlicza się przez edycje posta, a i tak 90% użytkowników cytuje swój post, zaśmiecając wątek. Wiadomo - większy fejm, bo widać, że weszło, ale jednak ????

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
co ten juan robi ????
Juan, jak Juan, ale tamtego gema bardziej Simon wygrał, niż Delpo przegrał. Słał mu returny niezłe, piłki na linie, zaczął grać agresywnie w stylu &quot;all or nothing&quot; i wszystko siadało, a to też spowodowało stres i DF Juana ;)

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
a miałem pisać przy 3:2 że del potro wygra 4 set 7:6 bo wynik i przebieg meczu jak mofils - anderson. Pierwsze 2 sety po 7:6 dla kevina później 7:5 monfils i ostatni tez po tb afrykaner wziął. Ma nadzieję że tu będzie tak samo

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra niech wygra Simon bo pokazał jednak że ma jajca a niech forumowi szczekacze mają pożywkę bo pewnie sami obgryzają paznokcie bo mają Potro po 1,10 ????

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Mea Cupla ???? rozliczyłem przy dwóch meczowych i serwisie Del Potro a ten zrobił psikusa.. typ w grze, lecz już zamknięty wiec kibicuje Argentyńczykowi żeby loża szyderców z forum mnie nie zlinczowała ????
Tu nie chodzi o linczowanie kogokolwiek tylko zwykle profesjonalne podejscie do tematu bo skoro pilka jest w grze to wszystko sie moze zdarzyc a doswiadczenie w bukmacherce mowi mi, ze wszystko sie moze zdarzyc do poki pilka w grze. Taka sama sytuacja byla w meczu Japoni z Belgia gdzie przy 2:0 dla Azjatow wszyscy juz typy w ich strone rozliczali na plus :]

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Tu nie chodzi o linczowanie kogokolwiek tylko zwykle profesjonalne podejscie do tematu bo skoro pilka jest w grze to wszystko sie moze zdarzyc a doswiadczenie w bukmacherce mowi mi, ze wszystko sie moze zdarzyc do poki pilka w grze. Taka sama sytuacja byla w meczu Japoni z Belgia gdzie przy 2:0 dla Azjatow wszyscy juz typy w ich strone rozliczali na plus :]
Inna sprawa, że w takich sytuacjach, gdy ktoś rozliczy, a potem jednak mecz trwa dalej i się losy toczą inaczej, to pisze, że sam zakład już ma zamknięty z dużym zyskiem ???? I ta gadka o linczu typowa właśnie, żeby odwrócić rolę i zrobić z siebie kozła ofiarnego :p

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba każdy, kto już trochę się bawi w te zakłady, miał momenty że się witał z gąską, ale dla typerów czasem sport bywa okrutny ????

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dutra Silva 2 set @ 2,38
Niby nie można rozliczać w czasie meczu, ale ...
Drugi set Ostapenko już jest pewniakiem, ze to siedzi. ???? Cibulkova dziś nic nie zrobi juz w tym meczu.

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba każdy, kto już trochę się bawi w te zakłady, miał momenty że się witał z gąską, ale dla typerów czasem sport bywa okrutny ????
Dokladnie. Podam wam moj przyklad. Mecz Portugalia - Hiszpania na tym mundialu. Pogralem over 5.5 rzutow roznych przed meczem dla Hiszpanow. Po 1 polowie nabili 5 roznych i brakowalo mi tylko 1 korka do wygrania zakladu. Wynik byl niekorzystny dla nich bo przegrywali 2:1 po tej 1 polowie wiec jasne bylo ze musza atakowac i ze ten 1 rozny na bank nabija. Skonczylo sie tak ze przez cala 2 polowe nie nabili ani jednego rzutu roznego i zaklad byl przegrany ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
a miałem pisać przy 3:2 że del potro wygra 4 set 7:6 bo wynik i przebieg meczu jak mofils - anderson. Pierwsze 2 sety po 7:6 dla kevina później 7:5 monfils i ostatni tez po tb afrykaner wziął. Ma nadzieję że tu będzie tak samo
a nie mówiłem ????
a tak serio to Juan czekał na meczową przy serwisie Simona

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Del Wymęczyłes tego seta i moją kase ,ale nerwy mi zjadłeś strasznie ,teraz moge odebrać kasiorke z fortuny ,jest git ,pięknie
Dziękuje bardzo że wygrałem bo nieraz wątpiłem czy dasz rade człowieczku :sweat::cash:

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jeszcze nigdy w historii grania nie udało mi sie trafić over 2,5 seta u Kobiet. To jest jakieś moje faktum ????
Zawsze jak zagram over 2,5 to siedzi pewne 2:0 ... ????

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
To jeśli chodzi o takiego pecha, to ja miałem parę dni temu, że mi taśma 40zł =&gt; 1144zł nie weszła przez bramkę w 88&#39;:

Status
Zamknięty.