>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie zastanawia również, że w regulaminie działu jest napisane, że typy rozlicza się przez edycje posta, a i tak 90% użytkowników cytuje swój post, zaśmiecając wątek. Wiadomo - większy fejm, bo widać, że weszło, ale jednak ????
O proszę dowiedziałem się czegoś nowego, dzięki za info ????

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
O proszę dowiedziałem się czegoś nowego, dzięki za info ????
Hehe.
Ja tak sobie myślę, że jak ktoś stawia tylko ✅ albo ⛔ to na cholere cytat.
No chyba, że ma się coś wartościowego (!) do dodania, to można walnąć cytatem przy rozliczeniu. Ale to tylko moje zdanie.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
przełączyłem na kerber i to co gra daria przy meczowych to poezja

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Oglądałem Kasatkine juz nie raz i dzisiaj utwierdzam sie w przekonaniu , ze ta dziewczyna wygra nie jednego szlema w swojej karierze. Ona jest niesamowita.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
typer.official +3 Punkty (Nie oglądam tego wiele ale akurat na BBC miałem... Kusilo zagrać drugiego seta na nią... Niesamowita naprawdę oby nie "zgasła" gdzieś...)
matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
A i dupa bo jest zapisane że cytujemy swój post, także edycja odpada. A jeżeli już się tak czepiamy to apelowalem już kiedyś o pisanie co to za rozgrywki, bo podajecie tu jakies esport czy siatkowki plazowe a ja sie nawet nie orientuje co to za sport ;) do tego nazwa bukmachera i takie tam. No ale ja tam się nie czepiam tylko stwierdzam fakty, jak Mati Borek ????
Sriwijaya vs Persija indonezja pilka, typ: over 3,5 kurs 2,7 i sriwijaya wygra i obie strzela kurs 3 (Etoto) 13:30 probuje dalej ta indonezje.
Było 2:2 takze over 3,5 na ✅ a to drugie ⛔

typer.official +3 Punkty (Brawo kolego)
valdez +11 Punkty
adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ostatni gem w meczu kerber - kasatkina genialny. Jeżeli ktoś narzeka na tenis kobiecy to polecam obejrzeć, jedna wymiana od drugiej

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Zagrałem 3 sety w meczu Georges z Bertens. To dla was wszystkich oznacza pewne 2:0 i latwy hajs dzis ????

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Gdzie jest tak zapisane?
9) Oczekujemy, że podane typy live będą rozliczane przez samych userów po zakończeniu meczu czy zdarzenia (poprzez edycję posta). W razie braku rozliczenia typu przez samego podającego do 1 godziny od zakończenia meczu, Moderatorzy działu mają prawo go rozliczyć w ramach edycji posta

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Zagrałem 3 sety w meczu Georges z Bertens. To dla was wszystkich oznacza pewne 2:0 i latwy hajs dzis ????
Wszystko mi tam jedno , byleby Georges ugrała seta i będę szczęśliwy.
Podsumowaniem kobiecego tenisa jest to że w jednym secie jest tyle razy utrzymany serwis co przełamań w ATP...

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
Struffy z Nielsenami powinien być długi mecz, zagram już teraz over 4,5 seta @3.35, a potem może da radę coś dołożyc

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Russia Legends - France Legends over 11 1.66
Russia Legends - France Legends over 11,5 1.85
Russia Legends - France Legends -2,5 1 1.62
Russia Legends - France Legends -3 1 1.78
9-4
Handi ✅
Over ✅
Jak pisałem Ruscy dadzą zarobić i tak się stało
Dziękuje
Powodzenia ja jade po towar na jutro

matbie +4 Punkty (Brawo ale ja dalej nie wiem co to za sport i w co oni grają :D)
A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kostaryka - Peru siata Kostaryka wygra seta 2.62
Peru to nie ta drużyna co jeszcze do niedawna regularnie stawała na podium Mistrzostw Ameryki Południowej. Kostaryka cieniasy chyba najsłabsze w stawce ale gram ich seta bo przez wczorajsze przeciąganie meczów Peru skończyło grać z Dominikaną koło 10 -11 naszego czasu a ten mecz już o 16:00 . Ile one miały snu 3-4 godziny ? To musi się odbić. Oby tylko nie było zmiany terminiarza
Dołożę Kostarykę 11.00

Status
Zamknięty.