>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Kurde, miałem zagraną grubiej czerwoną kartkę w meczu Argentyny po 4,50. Duży niedosyt bo mogła być. Szacun dla wszystkich co zarobili chociaż na piwo na Francji. Takiego kursu już chyba nie będzie. Ja nie miałem niestety odwagi a na over 3,5 gola Francji był kurs 22. Czułem to, ale się bałem. Szkoda. Powodzenia wieczorem, może wyrwę jakiś lepszy kurs.

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurde, miałem zagraną grubiej czerwoną kartkę w meczu Argentyny po 4,50. Duży niedosyt bo mogła być. Szacun dla wszystkich co zarobili chociaż na piwo na Francji. Takiego kursu już chyba nie będzie. Ja nie miałem niestety odwagi a na over 3,5 gola Francji był kurs 22. Czułem to, ale się bałem. Szkoda. Powodzenia wieczorem, może wyrwę jakiś lepszy kurs.
Maszerano i Banega z czerwonką dzisiaj jak nic. Sędzia się zlitował nad przychlastami.

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sulechów
Nie argumentuje. Zapytam Was. Z kim ten Urugwaj wygral? Same leszcze. Cr zrobi roznice
To ja pytam. Z kim ta Portugalia wygrała? Z Maroko (choć nie powinna)? Tutaj nie wygra nikt argumentem, tylko i wyłącznie czutka. Jedni zarobieni a drudzy wkur*ieni. Pozdro i życzę tak dobrego meczu jak ten o 16!

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kosz
Norwegia (+33,5) - Dania 1 1.96
Dunki gromiły rywalki w grupie ale z kim one grały? Z Mołdawią i Gibraltarem drużynami które zostały dzisiaj rozgromione przez grupowe rywalki Norweżek

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sulechów
To ja pytam. Z kim ta Portugalia wygrała? Z Maroko (choć nie powinna)? Tutaj nie wygra nikt argumentem, tylko i wyłącznie czutka. Jedni zarobieni a drudzy wkur*ieni. Pozdro i życzę tak dobrego meczu jak ten o 16!
edit: Ja dzisiaj zarobiony i tak, więc podbijam for fun
Urugwaj -1 azjan @6.10 Unibet

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
bardziej mocarna niż Urusy. zobaczycie wieczorem
Ty się zajmij CS a nie graniem piłki nożnej
Ale ty jesteś śmieszny, sam grasz na czutke, bo argumentu nie masz i na pewno będzie po twojemu.. bo tak ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
husarz22 +8 Punkty (W samo sedno!! :-))
zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ronaldo - Hiszpania remis dzieki strzalom cr.
Z Maroko ledwo wygrali, szybko strzelili i ofiarnie sie bronili.
Z Iranem Ronaldo powinien wylecieć i karny niezagwizdany dla Iranu.
Jest moc w Portugalii! :eek:ye::eek:kay:
Pepe żółta cos jak z Marszcze Rano.

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak na moje to Urugwaj jest zbyt solidny na Portugalie, CR7 dostanie plaster i na tym sie skonczy a przypominam rowniez,ze obrona Portugalii to paraolimpiada oficjalnie nie ma co porownywac z przeciwnikami,pewnymi chlodnymi glowami a nie podstarzalymi i tykajacymi niczym bomyb, wiec mysle,ze Urugwaj ze swoja sila z przodu cos ukluje spokojnie i przejdzie dalej , mi to zamyka kupon i jestem dobrej mysli, pozdrawiam

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Ale ty jesteś śmieszny, sam grasz na czutke, bo argumentu nie masz i na pewno będzie po twojemu.. bo tak ????
nie na czutkę, na pewno nie będę pisał durnych analiz jak BAku lub Adamo80 wywody w każdym dziale. Smieszny jest twoj post gimbo

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qowalsky6 +15 Punkty (Potwierdzam :))
otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie czy na Betssonie są gdzieś te zakłady na zmiany? Interesuję mnie to bardzo, z góry dzięk za pomoc

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
nie na czutkę, na pewno nie będę pisał durnych analiz jak BAku lub Adamo80 wywody w każdym dziale. Smieszny jest twoj post gimbo
Masz mentalność dziecka, co z resztą widać po nie trafionych typach, lub ilości wykrzykników w częstych odpowiedziach - hormony? Nie chce się z tobą kłócić, ale polecanie komuś czegoś, bo tak czujesz... Szanujmy się, zadecyduje przypadek.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Masz mentalność dziecka, co z resztą widać po nie trafionych typach, lub ilości wykrzykników w częstych odpowiedziach - hormony? Nie chce się z tobą kłócić, ale polecanie komuś czegoś, bo tak czujesz... Szanujmy się, zadecyduje przypadek.
Gimby nie znajooo . Over 35 tez hormony buzuja heh

Status
Zamknięty.