>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Argentyna - Awans @2,30
Portugalia - A @1,9
@ 4,37 fortuna

Stawka 50 zł, dla większych emocji i w przypadku Argentyny to mam taką nadzieję osobiście także zaczynamy 1/8 ????
⛔ ⛔
Ale meczycho, Francja po prostu strzeliła więcej goli a o to chodzi w nożnej, nie zmiażdzyli jakoś totalnie Argentyny, ale ta obrona to dramat, i jeszcze Maszczerano. Mimo wszystko super mecz no i czekamy na Cristiano i spółkę

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
over 4.5 kartki Argentyny @ 2.00. Jeszcze sie ktorys zagotuje na koniec tak mysle.
✅ skorzystal ktos? :bandit:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
andro +10 Punkty
mlk +7 Punkty (Po niższym kursie ale owszem)
diegoforlan1 1,1K

diegoforlan1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
MS Wilhelm Gustloff
Dobrze, że Argentyna nie murowała bramki, a walczyła do samego końca mimo przeciętnej dyspozycji. Obie ekipy zapewniły świetne widowisko. Były emocje, zwroty akcji i bardzo równe tempo. Jak już odpadać to właśnie w takim stylu.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Życzmy sobie wszyscy, aby chociaż część spotkań miała tyle pięknych bramek, zwrotów akcji i emocji co to spotkanie, a te mistrzostwa będą piękne.

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałbym aby Urugwaj spakował na taczki Portugalię ponieważ nie przekonuje mnie ta drużyna ale jakoś umią się prześlizgnąć i wymęczyć. Połowa firanki zaliczona wygraną Francji, druga połowa to właśnie wygrana Urugwaju. Zastanawiam się czy nie dołożyć do pieca więcej koksu na Urugwaj właśnie. Chyba, że ktoś ma coś ciekawego na to spotkanie.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Trzeba sprawdzać bo na o5,5 zmiany był kurs 1,59 A w fazie grupowej było po 1,07. W meczach którym dogrywka nie grozi można ładować a poza tym i tak jest dodatkowa zmiana w dogrywce więc mogą trenerzy wykorzystać limit do 90 min.
Anglia jak grała z Panamą był kurs 1,30 się zdziwiłem bo tak jak piszesz na resztę spotkań były kursy po ~1.07 - 1.14 myślałem że podpucha ale siadło hehe ;)

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Ten sędzia mi się bardzo podobał rzadko który tak dobrze sędziuje na tych MŚ.

ferdzio1 1,6K

ferdzio1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Cwiartki 3/4
Chciałbym aby Urugwaj spakował na taczki Portugalię ponieważ nie przekonuje mnie ta drużyna ale jakoś umią się prześlizgnąć i wymęczyć. Połowa firanki zaliczona wygraną Francji, druga połowa to właśnie wygrana Urugwaju. Zastanawiam się czy nie dołożyć do pieca więcej koksu na Urugwaj właśnie. Chyba, że ktoś ma coś ciekawego na to spotkanie.
Mnie tu najbardziej pasuje over 4,5 ż.kartki. Sędziowie może i nie chcą pokazywać kartek ale wychodzi z tego tylko tyle że nerwów na boisku jest więcej. I tu już przegrywający odpada.

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja wlasnie mam pograny awans Urugwaju i wedlug mnie wejdzie ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
na mecz o 20 od siebie proponuje
Portugalia o1,5 celnego strzału w 1 połowie @1,87
i o5,5 zmiany @1,82 liczę że dogrywki nie będzie, drugi bet lekko, pierwszy mocniej

Status
Zamknięty.