>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
C 223

copper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
siedzi spokojnie rusek nie zawodzi na trawie ✅ teraz po mecz
Spokojnie to bym nie powiedział bo Agut był lepszy w 2 secie ale na szczęście w tie-breaku mu sie ten set wyślizgnął bo bardzo grube ako kończył mi set wygrany Khachanova..po marnym kursie 1,32.

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Nie będzie wiecej kartek @ 20 unibet
Mało fauli, pierwsza połowa zaraz minie, to sobie zaryzykuje za 10 zł.

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Chłopie ogarnij się????...nic mi nie zepsuli bo nie gram przereklamowanej drużyny. Co mają za znaczenie mecze towarzyskie? Drużyna Górskiego przed mistrzostwami przegrywała mecze towarzyskie z klubami a potem była bliska mistrzostwa świata.Są słabi i to chyba teraz już każdy widzi.Miałem nadzieje,ze dziś wymęczą Kostarykę a potem w następnych meczach Janusze podbija kurs na nich i będę grał przeciwko...ale po dzisiejszym blamażu każdy już widzi co ta Brazylia warta...A Neymar co nie dotknie to spierdo.....Z 10 okazji strzeli wreszcie gola i wszyscy beda mieli orgazm i powiedzą po to jest taki zawodnik, jedno magiczne zagranie itd itp:dntlck:
To kto wedlug Ciebie nie jest przereklamowany... popiszEmy po mundialu jak Brazylia odbierze trofeum

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gram DW 0-0 Nigeria - Islandia. stawiam, ze bedziemy swiadkami pierwszego bezbramkowego remisu na mundialu @4.2 betsson
A ja naiwnie liczyłem, że coś się zmieni...
Z drugiej strony zawodnicy robią wszystko by pilki nie umieścić w siatce...
MŚ...

dymultra 53

dymultra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Frankfurt
Nigeria żadnych sytuacji strzeleckich,śmieszne dośrodkowania do nikogo... za 17 euro w 1xbet Nigeria poniżej 4,5 rożnych @1.68.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Sevastova jak nagle ozdrowiała po wziętym medicalu, cuda jakieś ????
wygrała 6 gemów z rzędu

Status
Zamknięty.