>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
C 223

copper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
jak grają kupę to zapewne dałeś grubo że nie wyjdą z grupy, tak ;) ?
Wszyscy znawcy w trakcie / po meczu ...
Pisałem,że wymęcza wyjscie z grupy ale dalej ich nie widzę. Gdyby dziś mieli poważną drużynę przeciwko to by przegrali.Kostarykę musieli ograc bo to idealny rywal pod nich a i tak mało brakowało a byłoby 0-0. Po wyjściu z grupy w fazie play-off będę ich ogrywał progresją. Myślę,że kursy bedą wysokie bo jednak Brazylia to Brazylia i zawsze Janusze będą pakować na nich kasę..

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅
Kurcze, ale kabarety w tym meczu. Jak to Szpaku mówi Dałglas Koszta zrobił różnicę, nie ma co, kozaczek. I jeszcze ten trener Brazylii jak się przewraca ????
Też na to zwróciłem uwagę ???? motto Szpaka &quot;Nie ma nazwiska, którego nie można przekręcić&quot;.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Hahaha expert
BF zarabia na prowizji
ok sorry bossie na szybkości pisałem, hmm zresztą nie wiem co to za boss, z pewnością nie Hugo ;)
zresztą powineneś wiedzieć o co mi chodzi też... Ile kasy ludzie wpakowali w Kanarinjos :sun:

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Douglas Costa zawodnik meczu jak dla mnie. A neymar w odróżnieniu do messiego cały czas sie stara, walczy i próbuje, widać ze mu zależy i ze chce. Po Argentyńczyku tego nie było widać.

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to teraz Islandia. Kurs bardzo kuszący na nich ale przypomina mi się mecz przed mistrzostwami, gdzie mieli sparing z Ghaną i dostali dwie bramki prowadząc 2:0. Rozumiem, że to mistrzostwa i powinni być bardziej skoncentrowani ale to mi nie pozwala być tak optymistycznie nastawionym. Sam nie wiem czy grać tą Islandię, czy nie.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Pisałem,że wymęcza wyjscie z grupy ale dalej ich nie widzę. Gdyby dziś mieli poważną drużynę przeciwko to by przegrali.Kostarykę musieli ograc bo to idealny rywal pod nich a i tak mało brakowało a byłoby 0-0. Po wyjściu z grupy w fazie play-off będę ich ogrywał progresją. Myślę,że kursy bedą wysokie bo jednak Brazylia to Brazylia i zawsze Janusze będą pakować na nich kasę..
A ja myślę, że mecze fazy pucharowej będą zupełnie inne. Drużyny, jak Brazylia starają się grać ekonomicznie, co oczywiście jest ryzykowne, bo niewiele brakowało, a by mieli 2pkt po dwóch kolejkach. Ile razy zdarzało się, że jakaś drużyna grała słabo w fazie grupowej, a potem daleko zachodziła? ;)
Edit: mlk - ja pograną mam Islandię z remisem w ako z overem 5,5 celnych strzałów Brazylii, który już wszedł. Przegrać tego nie powinni ;) Kurs idealny do AKO ????

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno

Dokładnie tak jak napisałeś, trafią na drużynę dobrze kontrującą i Brazylia ma duży problem w obronie.

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie się obudziłem na mecz Vikingów i widzę że Brazole to jajcarze, kto w pory narobił? Przyznać się ???? Kris to chyba pampersy nosisz przy oglądaniu mundialu ????
A to Kostaryka dobrze zagrała czy Brazylia tak cienko?
Tak jak pisałem tydzień temu:
Nigeria - Islandia X2 @1.40
Nigeria większe posiadanie piłki @1.40
2 pewniaczki z Unibeta jak dla mnie
Na live będziemy atakować rogi czarnuszków i bramki wilków!!!
Jeszcze pytanko jedno - jeśli dzisiaj Islandczycy wylapaliby żółte kartoniki, po meczu z Chorwatami wyszliby z grupy, to czy na 1/8 mają czyste konta kartkowe???
Z góry dzięki!

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Safarova 2.88
Maria T wykorzystała limit szczęścia + dodatkowo ledwo dyszy

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie ile rogów nabiła Brazylia ?

FIFA pokazuje 10 inne linki 9
buk rozliczyl jako przegrany
Chyba bardziej oficjalnie niż FIFA się nie da, jak wygrałeś wg FIFA to reklamuj?

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie ile rogów nabiła Brazylia ?

FIFA pokazuje 10 inne linki 9
buk rozliczyl jako przegrany
9 bo jeden byl anulowany bo Brazylijczyk faulowal. Wiem bo sam live gralem rogi Brazylii i ze strona fify sie nie zgadzalo ale tak jak mowie bylo 9 rogow. Aczkolwiek jak fifa nie skoryguje to Ty masz racje wiec poczekaj jeszcze chwile a potem reklamuj moze sie uda ????

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Nie no ja rozumiem, że jest sporo emocji i każdy widzi wynik Brazylii i ich męczarnie. Piszecie, że słabi są w obronie i że odpadną jak tylko trafią na lepszą ekipę. Moim zdaniem to jest gruby błąd. Oni jak chcieli to zamknęli tą Kostarykę w polu karnym i tam ich klepali. Zaczęli grać dopiero w drugiej połowie i nikt mi nie powie że nie mieli sporo okazji do gola. Tyle że taka Kostaryka jest po prostu do ogrania i zapomnienia. Z tych mizernych ekip faworytów na tym mundialu moim zdaniem dalej to oni mają największe szanse na zwycięstwo. I jeżeli ktoś piszę, że są słabi w obronie to nie zna się na piłce. Mają najlepszy blok defensywny na mistrzostwach, a i tak grają bardzo nonszalancko. Dajcie im mecze o stawkę a zaczną robić swoje, w grupie nie każdy mecz jest o życie i nie trzeba grać na 100%, a potem jak poczują grę o poważną stawkę to są w stanie ograć każdego na luzie.

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
Pany atakuje ktoś faule w meczach Serbii i Nigerii ? W sumie obydwa mecze może nie o życie, ale bardzo ważne i tu i tu nie brakuje grzejników. Wydaje mi się że dwa overy są możliwe.

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pany atakuje ktoś faule w meczach Serbii i Nigerii ? W sumie obydwa mecze może nie o życie, ale bardzo ważne i tu i tu nie brakuje grzejników. Wydaje mi się że dwa overy są możliwe.
W meczu Serbów zdecydowanie, over fauli w meczu, overy fauli poszczególnych drużyn, tylko kursy nie powalają. W meczu Nigerii jestem mniej optymistyczny co do pokrycia linii.

Status
Zamknięty.