>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zverev przedwczoraj z jakimś urazem grał, że taki oklep dostał od Corica?

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
George/Thiago 1set @ 3.42
Może i Bruno z Pedro kiedyś byli jedną z najlepszych par, ale nie grali ze sobą 5 lat i moim zdaniem tutaj kursy powinny być zbliżone do równych, max. 2.40 na G/T.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Zbyt dużo jest takich sytuacji w których sędziowie zamiast gwizdac faul puszczają w nieumiejetny sposób przywilej. Nie ma szans żeby pokryli te faule do połowy.
Na mistrzostwa powinni jechać najlepsi sędziowie a biorą takich z egzotycznych krajów bo tak wypada.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest i karny ;)
Zagrałem aby w swoim temacie go dziś.
Swoją drogą... Dania nie będzie izzi...
Nie wiem kto to wymyślił na forum dziś...
Pozdro

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Zbyt dużo jest takich sytuacji w których sędziowie zamiast gwizdac faul puszczają w nieumiejetny sposób przywilej. Nie ma szans żeby pokryli te faule do połowy.
Na mistrzostwa powinni jechać najlepsi sędziowie a biorą takich z egzotycznych krajów bo tak wypada.
Właśnie sędziowie &quot;z egzotycznych krajów&quot; dobrze sobie radzą to że over nie siada to nie ich wina ???? jest przywilej i tyle zresztą jak nie pasuję to zawodnik nie musi kontynuować akcji.

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
No ale kolego sędziuje LAhoz z Hiszpanii xDD to nie jest egzotyczny sędzia, trochę mecz się ożywił, ja dałem over 29,5 w 2 połowie powinni powalczyć więcej

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Nie mam mozliwosci ogladania, a Dania zamyka mi ako na ladna kwote, napisze ktos czy puszczac kontre czy warto czekac?

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
No ale kolego sędziuje LAhoz z Hiszpanii xDD to nie jest egzotyczny sędzia, trochę mecz się ożywił, ja dałem over 29,5 w 2 połowie powinni powalczyć więcej
Stawianie hiszpańskich sędziów z dobrymi sędziami to nie jest dobry pomysł. Jedyny dobry z Hiszpanów to ten podwójny gonzalez.

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Nie mam mozliwosci ogladania, a Dania zamyka mi ako na ladna kwote, napisze ktos czy puszczac kontre czy warto czekac?
Ten mecz jest 50-50 od wczoraj, dla mnie nic się nie zmieniło, uj wie ale grac Danie jako pewniaka to chyba paragraf się znajdzie.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Właśnie sędziowie &quot;z egzotycznych krajów&quot; dobrze sobie radzą to że over nie siada to nie ich wina ???? jest przywilej i tyle zresztą jak nie pasuję to zawodnik nie musi kontynuować akcji.
Chodzi o to ze jest faul a ten puszcza przywilej a druzyna traci pilke i nici z korzysci. Bardzo duzo takich sytuacji.

Status
Zamknięty.