>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
wiadome, że Hiszpanie to najgorsi sędziowie, ale nie egzotyczni, egzotyczny to byl ten z Bahrajnu co nam mecz sędziował. kaszanaaa 8 fauli do połowy, mecz na stojąco... 22 faule w 2 polowie by musialy byc..

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, Danii z Australia nie ruszalem ale szykuje sie na dwa kolejne mecze, macie cos pograne? Francja sie powinna odblokowac na tle Peru ale duzo ludzi stawia na niespodzianke, w meczu Argentyny powinny pasc gole, ale typowac wynik dosyc ciezko, trzeba przeanalizowac i przemyslec, a wy co dzisiaj ladujecie??

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
wiadome, że Hiszpanie to najgorsi sędziowie, ale nie egzotyczni, egzotyczny to byl ten z Bahrajnu co nam mecz sędziował. kaszanaaa 8 fauli do połowy, mecz na stojąco... 22 faule w 2 polowie by musialy byc..
Piszac egzotyczni chodzilo mi o ogol sedziow bo widac ze ci afrykanscy i np z bahrajnu slabo ogarniaj.
Liczyłem na większa agresję Australii bo remis im nic nie daje.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
George/Thiago 1set @ 3.42 ✅
.
Thiago i George lepsi w kazdym elemencie. Serwują konsekwentnie na Schmidta, a ten męczy się niemiłosiernie (mimo, że to jeden z najlepszych defensywnych zawodników i w ogóle overall, to jednak 185 cm wzrostu w ataku nie pomaga, a w normalnej parze z Alissonem to wielkolud dużo częściej atakuje). Jedynym zagrożeniem ze strony rywali jest zagrywka Bruno.
Trzeba grać drugi set, ale lżej niż ten pierwszy, bo u nich się to może szybko odwrócić ale w kursie value jest, bo po takim secie max. 1.90 co powinno byc.
Thiago/George 2 set @ 2.80 ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rodd +8 Punkty (Siata!)
bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
witam, Danii z Australia nie ruszalem ale szykuje sie na dwa kolejne mecze, macie cos pograne? Francja sie powinna odblokowac na tle Peru ale duzo ludzi stawia na niespodzianke, w meczu Argentyny powinny pasc gole, ale typowac wynik dosyc ciezko, trzeba przeanalizowac i przemyslec, a wy co dzisiaj ladujecie??
PEru spokojnie może urwac punkty słabej Francji. Jedynie co warto grac na zabojadow to over kornerow . A w hicie o 20 to ogólnie ja typowalem przed turniejem Chorwacje do awansu z 1 miejsca ale dzis mam czutke , ze Messi sie obudzi i Argentyna wygra dlatego pogralem ich win razem z Dunczykami . Ogolnie warto jeszcze grac jakis over fauli Chorwatów

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Thiago i George lepsi w kazdym elemencie. Serwują konsekwentnie na Schmidta, a ten męczy się niemiłosiernie (mimo, że to jeden z najlepszych defensywnych zawodników i w ogóle overall, to jednak 185 cm wzrostu w ataku nie pomaga, a w normalnej parze z Alissonem to wielkolud dużo częściej atakuje). Jedynym zagrożeniem ze strony rywali jest zagrywka Bruno.
Trzeba grać drugi set, ale lżej niż ten pierwszy, bo u nich się to może szybko odwrócić ale w kursie value jest, bo po takim secie max. 1.90 co powinno byc.
Thiago/George 2 set @ 2.80
Moglbys pisać jaki turniej i dyscypline ? bo szukam w tenisie a to chyba siatkówka plazowa?

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
Piszac egzotyczni chodzilo mi o ogol sedziow bo widac ze ci afrykanscy i np z bahrajnu slabo ogarniaj.
Liczyłem na większa agresję Australii bo remis im nic nie daje.
ja również, ale tak jak pisałem stoją na połowie i czekają, dużo kopania jest mało gry 1-1 jak tylko nie ma komu zagrać to do tyłu. Mam nadzieję, że w drugiej ruszą do przodu i będzie dużo fauli, co im pozostało, remis im nic nie daje. DAnia też teraz podejdzie wyżej myślę

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
PEru spokojnie może urwac punkty słabej Francji. Jedynie co warto grac na zabojadow to over kornerow . A w hicie o 20 to ogólnie ja typowalem przed turniejem Chorwacje do awansu z 1 miejsca ale dzis mam czutke , ze Messi sie obudzi i Argentyna wygra dlatego pogralem ich win razem z Dunczykami . Ogolnie warto jeszcze grac jakis over fauli Chorwatów
a co sądzisz o dublu overowym jeśli chodzi o rożne , w meczach Francji i Argentyny ? over 8,5 w obu powinno być, nie ? Myślę, że Peru też coś nabije

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ale ładnie jadą Jerzyk z Tiago. Inna sprawa, że rywale wyglądają bardzo źle i jestem ciekaw kursów przeciwko nim chociazby z Ruskimi, a i jakies handicapy na Grimaltów tez zle nie bedą.

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mysle, ze Francja wymeczy to 1-0 moze 2-0, co do Chorwatow jesli nie zapomna od ostatniego meczu jak sie gra w pilke to Argentyna bedzie miala ciezko, myslalem o overku na gole ale jeszcze sie zastanawiam, musze przemyslec Argentyne bo maja noz na gardle to moze zepna sie bo jak przegraja to moga sie powoli pakowac

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Skoro mowa o meczu Francja - Peru, to od siebie polecam over 9.5 roznego, moim zdaniem pewniejszy bet niz Francja chociaz pograne mam oba zdarzenia..
Argentyna - Chorwacja BTTS.

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
a co sądzisz o dublu overowym jeśli chodzi o rożne , w meczach Francji i Argentyny ? over 8,5 w obu powinno być, nie ? Myślę, że Peru też coś nabije
Peru jesli chodzi o różne to statystycznie malo ich nabijaja, dlatego prędzej uderzalbym w jakis over Francji bo Peru dobrze bronic potrafi i Francuzi szybko moga pokryc linie

Status
Zamknięty.