>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
Mexico over 9.5 strzałów @ 5.15 :eek:
Serio... nawet Kostaryka z taką linią miała niższy kurs.
Oczywiście nie stawiasz tego dlatego ze w pucharze konfederacji Meksyk dobrze wygladal z Niemcami gdzie gebelsy wystawili dzieciaków gdzie tylko 3 zawodników z tamtego składu gra a i tak ich wysoko pykneli? ;)

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Oczywiście nie stawiasz tego dlatego ze w pucharze konfederacji Meksyk dobrze wygladal z Niemcami gdzie gebelsy wystawili dzieciaków gdzie tylko 3 zawodników z tamtego składu gra a i tak ich wysoko pykneli? ;)
Nie, nawet nie wiedziałem, że w jakimś pucharze konfederacji te drużyny grały ze sobą.
Jestem piłkarskim januszem, przynajmniej jeśli chodzi o oglądanie.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
I już ten kursik 5.15 zamknięty po kursie ponad 4.00 ????
a
A i jak ktoś chce grać te bety na strzały to niech nie sugeruje się wynikiem w 1xbecie, bo oni prawie zawsze w trakcie meczu jakiś strzał albo dwa mają mniej/więcej a na koniec i tak rozliczają wg oficjalnych statystyk fifa.
W tym tempie zabiją te 10 strzałów do HT haha

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1mapa North @2.3
Ostatnio oba teamy dominowały po CT, myślę że podobnie będzie i tym razem, ale North zrobi to trochę lepiej. Poza tym to ich mapa, warto imo
✅

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
jak się meksykańce będą poł godziny do strzału zbierać to nic nie strzelą

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dla mnie to jest nieporozumienie że Neuer broni w pierwszym składzie. Gość nie grał przez 8 miesięcy, ostatnio zagrał w sparingu i nic wielkiego nie pokazał. Ter Steigen cały sezon grał na bardzo wysokim poziomie, top 3 jeżeli chodzi o bramkarzy za ostatni sezon. Mam nadzieje że się niemcy na tym przejadą
Sezon sezonem, a moglo byc po prostu tak, ze na zgrupowaniu przed MŚ wieksza robote robil Neuer i dlatego on dzis stoi na bramce.
Ten gość jak sie zepnie to wyjmuje piłki do ktorych 90% bramkarzy nawet by nie ruszyło.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przy &quot;odrobinie&quot; lepszej skuteczności mogliśmy już zobaczyć w sumie 2-3 gole...
26min... Tutaj będa nerwy do samego końca... Pytanie kto kiedy zacznie... Btts myślę że jak najbardziej można grać...
Oby tempo nie spadło...

theboss 199

theboss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już 7 strzałów Meksyku mają te 9.5 to był beta dnia, sam mam 13,5 po @3.7

Status
Zamknięty.