>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziękuję MItrović bo dzięki Tobie zrozumiałem dlaczego Lewy jest uważany za jednego z najlepszych napastników świata.

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Mitrovic powinien tu wyjść z dwoma golami spokojnie, może nawet z hattrickiem, wychodzi z niczym ...

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co myslicie o Lopezie z Goffinem jutro? Da radę? Broni tytulu sprzed roku, jak to widzicie?

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
nie no, śmieszni są sedziowie na tym mundialu ???? łata dla Matica powinna być za przepychanki i nic ????

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Dziękuję MItrović bo dzięki Tobie zrozumiałem dlaczego Lewy jest uważany za jednego z najlepszych napastników świata.
Jak gościa z 2 ligi angielskiej można porównywać do najlepszego napastnika Bundesligi?

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja się wahałem pomiędzy zakładem:
Aleksandar Mitrovic zostanie zmieniony, a
Over 1.5 fauli na Aleksandar Mitrovic,
wszedłem w tą drugą opcję @1.60.
Wysoki, potężny Serb, który lubi czasami pograć na 16-20 metrze, a Kostaryka wyszła defensywnie, więc liczę, że ukłują go min 2 razy.
(Pograne w triplu z Islandia X2 i over 1.5 u Peruwianczykow, w następnej kolejce)
Obym dokonał dobrego wyboru ????
Jeszcze nierozliczone, ale liczyłem i na pewno weszlo, oby mnie FIFA mafia nie skubnela ???? Swoją drogą, zmieniony też został. Jeśli w następnym wyjdzie w pierwszej 11 to przy dobrym kursie chyba można pograć, że zostanie znowu zmieniony, bo napastników mają Serbowie dobrych, a dzisiaj Mitro zesrał 2 setki.
✅

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeden faworyt wygrał to ktoś z dwójki pozostałych musi uwalić. Pytanie kto?
Jak można wyrokować wyniki kolejnych dwóch spotkań na podstawie wygranej Serbii ? To jakiś nowy system ?

Status
Zamknięty.