>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak ktoś ma gdzieś do pogrania, to polecił bym Janmaat otrzyma ŻK w meczu Watfordu. Ma już na koncie 2 faule więc kolejny i pewnie żółtko. Ja pograć nie mogę ????
Jak ktoś ma gdzieś do pogrania, to polecił bym Janmaat otrzyma ŻK w meczu Watfordu. Ma już na koncie 2 faule więc kolejny i pewnie żółtko. Ja pograć nie mogę ????
✅ ✅ ✅ To było szybkie. Ale nie mogłem pograć, chlip chlip ????
E: brakuje mi buka z ludzką ofertą... nie te ochłapy

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Gracia 3.06 siatka Kazachstan
Tokyo Hachioji (-3,5) 1.86 kosz o 10:00 ✅
Ja zagrałem win po 1.53 na ewentualne odegranie wkładu z siatki
Siaty nie rozliczam bo mi nie rozliczyli i nigdzie nie można znaleźć wyniku.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gaara88 +5 Punkty
mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś się orientuje, który z rodzimych buków ma ludzką ofertę live? Mam na myśli kartki zawodników live. Czasami na efortunie są ale np. do meczu Premier League w Huddersfield nie ma, co mnie szokuje.

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj leci seria juz 7 przegranych kuponow tenisowych, z ktorych kazdy byl juz wygrany ale w wyniku cudu okazal sie przegrany. Nastepna bedzie Mertens ????
Czy ktoś się orientuje, który z rodzimych buków ma ludzką ofertę live? Mam na myśli kartki zawodników live. Czasami na efortunie są ale np. do meczu Premier League w Huddersfield nie ma, co mnie szokuje.
zapomnij ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bądź zawodowcem , profesjonalistą !!:cool::cool::mad: rodzime buki sa dla Januszy :oops::oops::oops:

Status
Zamknięty.