>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Próbuję, ale delikatnie:
⚽ Hellerup over 1.5 @2.53
✅
W meczu Soton - Alonso wejście, powinno być czerwo a brak kartki. Hojbjerg wejście na czerwo a jest żółtko. Long podcinka na żółtko a brak kartki. ???? Dlatego pisałem, że Dean to zabawny koleś ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
krystian767 +2 Punkty (Za dobra rozkmine z kartkami w Anglii)
zdanek +7 Punkty (Miałem grać, ale w końcu zrezygnowałem :D)
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Na dzisiaj ode mnie bardzo fajny dubelek ze sporym kursem. Ja gram te spotkania osobno za grubszą stawkę. Dzisiaj moim zdaniem Krośnianie wygrają. Zawsze pomiędzy tymi zespołami był pewien zgrzyt głównie w pierwszej lidze ,kiedy oba zespoły co roku walczyły o awans. Krośnianie mają ostatnio słaby bilans jeśli chodzi o same zwycięstwa ,ale ostatni mecz z Stelmetem pokazał ,że Krośnianie to zespół ,który może zagrozić nawet najlepszym mimo meczu przegranego zaledwie dwoma punktami. Legia ostatnio niby zaliczyła niewielki progres wygrywając z Koszalinem i Polpharma ,ale tutaj uważam że Krosno jest o klasę lepszym zespołem.
Jeśli chodzi o mecz Kędzierzynianie jak i Bełchatowianie grają praktycznie o nic. Wiadomo oba zespoły chcą mieć dobre morale przed play-offami i na pewno takie zwycięstwo da im wiele do nadchodzących play-offów. Jeżeli nie będzie żadnych absencji to ZAKSA według mnie powinna wygrać ten mecz i pokazać że miejsce lidera nie wzięło się z przypadku.

ZAKSA Kędzierzyn Koźle
@1.95 Totolotek
Miasto Szkła Krosno @1.93 Fortuna
Pozdrawiam Gliwiczanin

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Pięknie gruby oddał mecz. Niestety zdążyłem na 2 ostatnie gemy i lepiej żeby jaziri oddał ostatniego gema bez gry bo jedyne co robił to skrót z returnu w pół kortu. Sorry za typ ale kto by przewidział że jaziri oleje ten mecz ⛔

zdanek 924

zdanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Sevilla-Villarreal over 5.5 kartek
Southampton-Chelsea over 8.5 rzutów rożnych
@2.04
I już ????✅ Zapraszam do mojego tematu ????

krystian767 +2 Punkty
mlk +6 Punkty (Nie grałem rogów ale brawo ;))
mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Over 3.5 kartek w meczu Chelsea też wszedł, także relaks do 16. Tam następne karteczki ;)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Daleki jestem od teorii spiskowych przy takich meczach jaki teraz rozgrywa Chelsea ale nie mogę zrozumieć, że piłkarze takiego formatu jak Fabregas czy Hazard nagle zapomnieli grać w piłkę i grają w przysłowiowego chłopa ty do mnie ja do ciebie ;)

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Sevilla - Villarreal / over 6,5 ŻK
Southampton - Chelsea / over 3,5 ŻK
Dynamo Moskwa - Lokomotiw / over 1,5

Jaziri - Edmund / Jaziri wygra seta
AKO: 11,17 w Totolotek
Tenis niepotrzebnie dokładałem, mogłem się trzymać pierwotnej wersji, żeby grać te kartki + over 2,5 w Rosji, ale mądry Polak po szkodzie ????

funias +6 Punkty (mimo wszystko dobre typki, szkoda :))
mlk +6 Punkty (Dobre typy, ten tenis jest zdradziecki, sam wiele razy się przejechałem)
Status
Zamknięty.