>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
taidio 536

taidio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chwalenie się to nie do końca dumna rzecz, ale najwyższy kurs jaki mi kiedykolwiek siadł, to się pochwale ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kris_nh +5 Punkty
marcin5555 +4 Punkty
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Pytanie za 100 pkt.
zamykać? kontrować, na 1 czekam tylko na MU a na drugim na MU i Barce. Są to AWANSE
Buk teraz nie daje możliwosci zamknięcia, ale raczej da, bo jak do tej pory nie mogłem zamykać, tak w dniu dzisiejszym przed meczami cały dzień mogłem. Raczej zamknę chyba.
załącznik
Czego ci jeszcze brakuje z tej grubej tasmy na awanse?
patrz niżej ????

uzytkownik-148179 +3 Punkty (Nice)
firminio +3 Punkty (Powodzenia)
sphairstike +1 Punkty (Gratulacje!)
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie za 100 pkt.
zamykać? kontrować, na 1 czekam tylko na MU a na drugim na MU i Barce. Są to AWANSE
Buk teraz nie daje możliwosci zamknięcia, ale raczej da, bo jak do tej pory nie mogłem zamykać, tak w dniu dzisiejszym przed meczami cały dzień mogłem. Raczej zamknę chyba.
załącznik

patrz niżej ????
jak zamkniesz ile zarobisz?

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
wg moich obliczeń ok 45 k, ale czekam, bo City nie rozliczyli i na razie nie wiem

nuski 311

nuski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Zalezy ile będziesz miał do wypłaty, bo Barca wiadomo 99% a te łamagi z Manchesteru mogą zremisować 1;1 i Sevilla awansuje ;s

taidio 536

taidio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no właśnie nawet barca to nie jest 99%, na pewno faworyt, ale trzeba brać pod uwagę że to jeden mecz, dziś też totki grały przez 85 minut, a juve przez 5 i zobaczcie kto awansował dalej, ja bym uważał

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Zalezy ile będziesz miał do wypłaty, bo Barca wiadomo 99% a te łamagi z Manchesteru mogą zremisować 1;1 i Sevilla awansuje ;s
tego się boję, jednak Sevilla zbyt mocna na wyjeździe nie jest, z koleji MU u siebie dobre. Tylko ten wynik 0-0 nie jest bezpieczny
Mogę zamknać:
13858 zł
18462 zł
= 32320 zł
mało :/
Zamykam ten co jest bez Barcy a drugi zostawiam

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Houston 16 wygranych z rzędu,grubo, ale ja zaczynam szukac już porażki.
Co myślicie dzis o Bucks, nba rzadko gram I tak samo rzadko oglądam.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
zamkniete ????
a drugi kupon w grze czyli awans MU i Barca,
MU we wtorek, będa emocje, łatwo nie będzie, ale już na wyrabaniu bo plus jest

calanau +10 Punkty
taidio 536

taidio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Houston 16 wygranych z rzędu,grubo, ale ja zaczynam szukac już porażki.
Co myślicie dzis o Bucks, nba rzadko gram I tak samo rzadko oglądam.
Nba do oglądania(jak się postawiło) to jest najgorszy sport ever, w piłce nożnej to się co najwyżej raz na kilka minut wkurwisz jak ktoś coś ewidentnie zepsuje, a w nba, szczególnie 4 kwarcie każdy rzut nietrafiony przez drużynę na którą postawiłeś to jest soczyste KUR..
Ja czasami stawiam nba, ale zawsze korzystam z subforów Reddita, gdzie ludzie się bardziej znają i rzeczywiście są ludzie co ten temat ogarniają i im wchodzi z całkiem dobrym winrate, z tego co teraz na szybko widzę to parę osób obstawia Houston -6, a kilka Bucksów +6, co się stanie? cholera wie

nuski 311

nuski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ja tam bardziej uderzam w Over, też czekam na porażke houston. Wczoraj jednak oglądając ich nie wyobrażam sobie żeby przegrali z Bucksami, to jak oni rzucają za 3 to jest niesamowite, a mają od tego kilku zawodników, więc mogą rozstrzelać każdego. Boston był blisko, ale myslę że tylko Toronto i GSW są w stanie im zagrozić, przegrać oni mogą chyba tylko jak im się nie bedzie chciało grać i odpuszczą, ale chyba chcą z 1 miejsca w tym sezonie do Play offów podchodzić. Jakiś overek myślę i czysta wygrana Houston

xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Totki - Juventus

Juventus Awans @2,75 ✅ ✅
Dybala gol @3,30 ✅ ✅

Fortuna
Awans jak najbardziej możliwy, w obronie trzeba zagrać bardzo dobrze, co do ataku zagra Igła + wrócił Paulo i już z Lazio pokazał jak ważnym jest zawodnikiem dla Juve. Myślę że będzie ciężko, ale 0-1 to fajny wynik ;) +i daję awans. Także trzeba wierzyć i czekamy na meczyk ????
Pięknie, hajsik wpadł ale ważne że się udało , emocji co nie miara i nerwówka, ale Igła i Paulito mimo słabszej gry nie zawiedli, i oczywiście bardzo dobre zmiany Allegri
Pięknie Juve !!

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
LE AWANSE:
ako: 7.91
stawka mniejsza niż na awanse LM
Zenit
BVB
Lazio
Atletico
Marsylia

ako na 1x2 w LE jutro zapodam, wstępny zarys mam, musze się przespać z tematem i w necie pobuszować co tam słychać w drużynach ????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Guabira-Destr....
Powyzej 0.5 gola w pierwszej polowie, za drobne.
2,1

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Baboska nie chciala wziac wczesniej to oklepala sie w tb

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Ja tam bardziej uderzam w Over, też czekam na porażke houston. Wczoraj jednak oglądając ich nie wyobrażam sobie żeby przegrali z Bucksami, to jak oni rzucają za 3 to jest niesamowite, a mają od tego kilku zawodników, więc mogą rozstrzelać każdego. Boston był blisko, ale myslę że tylko Toronto i GSW są w stanie im zagrozić, przegrać oni mogą chyba tylko jak im się nie bedzie chciało grać i odpuszczą, ale chyba chcą z 1 miejsca w tym sezonie do Play offów podchodzić. Jakiś overek myślę i czysta wygrana Houston
Vegas lubi, jak porażka przychodzi w niespodziewanym momencie.
Pomyśle jeszcze, bo Bucks mnie do konca nie przekonuje, że mogą tego dokonać.

Status
Zamknięty.