Gdyby nie było faulu to wpadłby kosz za 2 i tak by było 108 : 107, a tak zawsze była minimalna szansa, że osobistych nie trafi.Lakersi under 214,5 A Ci debile faul na 0,6 sek do konca meczu i 215 bo przeciez. Se przypomnialem dlaczego zwierzat sie nie gra
W takim razie powiedz co wypatrzyles na dzien dzisiejszy? Bo ja pomyslow nie mam, a w LE zawsze sa miny.od ponad tygodnia praktycznie nie gram zakładów Live, może 2 poszły na piłkę ale to wieczorem. Powiem Wam, że człowiek zdrowszy psychicznie i gra bardziej cieszy typując spotkania PRE. Więcej czasu na inne rzeczy. No i kasa w portfelu znacząco rośnie z dnia na dzień ????
Rób swoje i nie patrz na innych zazdrośników! ????od ponad tygodnia praktycznie nie gram zakładów Live, może 2 poszły na piłkę ale to wieczorem. Powiem Wam, że człowiek zdrowszy psychicznie i gra bardziej cieszy typując spotkania PRE. Więcej czasu na inne rzeczy. No i kasa w portfelu znacząco rośnie z dnia na dzień ????
Dzisiaj na wszystkie sposoby w Typach Dnia ludzie stawiają na MilanDygam sie. Milam bedzie dzisiaj public betem. Wszyscy beda grali przeciwko Arsenalowi. Na papierze wyglada to dobrze, ale EL to ostatnia szanse Arsenalu na uratowanie sezonu wiec moze sie postaraja.
wg mnie brak argumentów ze strony Arsenalu.Dygam sie. Milam bedzie dzisiaj public betem. Wszyscy beda grali przeciwko Arsenalowi. Na papierze wyglada to dobrze, ale EL to ostatnia szanse Arsenalu na uratowanie sezonu wiec moze sie postaraja.