:MINUS:Avangar win 2 mapa @10
Cache, wynik 10-5, strona tt, pistole i comeback jak najbardziej możliwy, kurs warty ryzyka
dla mnie Dimitrov to bohater - wchodzil w Sharapovą i to w realu , a nie jak u nas na forum '' warto wchodzic w nią ? ???? ????ja jestem strasznie ciekawy ile Dimitrov dostał za oddanie meczu Jaziriemu?
O czyli dzsiejsza niespodzianka tenisowa to Dimi Dimitrov![]()
Narazie pierwsza połowa drugiej mapy słaba. Ciekawe czy sk się ogarnie w ctPięć minut pograłem to samo, mam nadzieję, że wiesz co robisz ????
Ale potem oddali 5v3 i 4v2 ???? co za meczGlaive :O astralis jużtego nie wypuści, pierwsza wygrana z sk 2;0 w historii ich pojedynków
Astralis pokpili sprawę, pierwsze karabiny po ich stronie pojawiły się dopiero przy wyniku 12-8, na własne życzenie doprowadzili do tej sytuacji, do tego 5v3 i 4v2 oddane, już dawno temu ten mecz powinien się skończyćAle comeback SK, brawo dla wszystkich co już ich spisali na przegraną, mam wrażenie że 1 raz oglądacie cs'a ????
15-15 więc niestetySK - Astralis (2 mapa, 3 drogowo) @1,75. Na swojej mapie powinno już być dużo lepiej, dołożą jakąś pistoletówkę i spokojnie mogą wrócić do meczu.