>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lawki pod nocnym
Lechia 1,83
Jaka by ta Lechia slaba ostatnio nie byla wygrac z Termalika trza by przedluzyc marzenia o pierwszej 8. BrukBet wygral ostatnio z Sandecja ale to dla mnie dwaj kandydaci do spadku
Craxa 1gol 2,75
Wkoncu druzyna Probierza musi odpalic.... Dobry mecz z Legia. Nie gram na czyste zwyciestwo bo za duzo traca w koncowkach meczow.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Lechia 1,83
Jaka by ta Lechia slaba ostatnio nie byla wygrac z Termalika trza by przedluzyc marzenia o pierwszej 8. BrukBet wygral ostatnio z Sandecja ale to dla mnie dwaj kandydaci do spadku
8 pkt straty, 18 pkt do zdobycia jeszcze, na rozkładzie Legia, Lech, Korona, Derby z Arką - marzenie ściętej głowy. Piłkarzyki nie wiadomo, czy nie zagrają na zwolnienie trenera, Zieliński w nowych klubach początki notuje zawsze dobre, w życiu bym nie grał na Lechię, ten kurs też się z nikąd nie wziął ;)

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O czyli dzsiejsza niespodzianka tenisowa to Dimi Dimitrov;)

funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Over 0.5 HT w Gdańsku @2.0
Dużo miejsca do gry mają obie drużyny, nawet przyzwoicie się to ogląda, może coś wturlają mimo tych arktycznych warunków.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Dużo miejsca do gry mają obie drużyny, nawet przyzwoicie się to ogląda, może coś wturlają mimo tych arktycznych warunków.
Kurde, jednak udało się zmienić avatar i się przestawić nie mogę i sobie myślę &quot;co to za gość&quot;, a to Ty :cool:

funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Kurde, jednak udało się zmienić avatar i się przestawić nie mogę i sobie myślę &quot;co to za gość&quot;, a to Ty :cool:
Siemano ???? Po wielu próbach udało się ????

✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
piotrex007 +13 Punkty (Avatar zmieniony, typy ciągle dobre :D)
mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja jestem strasznie ciekawy ile Dimitrov dostał za oddanie meczu Jaziriemu?

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ast - sk
Mapa 2, Ast win @2.35,
Runda 1 Ast @2.1
ponad 26.5 @2.0
Sk kompletnie nie przekonuje, tak naprawdę żaden zawodników nie jest w swojej optymalnej formie, niektórym daleko do niej (fer, boltz). Astralis z kolei drugi turniej z magiskiem, wygląda to co raz lepiej, do tego device wraca do swojej formy z awp, a osobiście uważam że jak on jest w formie to żaden inny snajper nie jest tak dobry jak on, do tego jak mówię magisk dobrze wszedł do drużyny, dupreeh z karabinem też wygląda lepiej niż z awp. Na miragu wcale SK nie powinno być jakoś dużo lepsze o ile w ogóle. Do tego kurs na pierwsze pistole przesadzony, zaczną po tt, ale dobry flash, smoke&#39;i i spokojnie może się udać, zwłaszcza że z pistolów strzelają niegorzej niż sk.

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Lajovic nie tym razem może jeszcze za 10 lat wygrasz meczy na styku

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Avangar win 2 mapa @10
Cache, wynik 10-5, strona tt, pistole i comeback jak najbardziej możliwy, kurs warty ryzyka

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ast - sk
Mapa 2, Ast win @2.35,
Runda 1 Ast @2.1
ponad 26.5 @2.0
Sk kompletnie nie przekonuje, tak naprawdę żaden zawodników nie jest w swojej optymalnej formie, niektórym daleko do niej (fer, boltz). Astralis z kolei drugi turniej z magiskiem, wygląda to co raz lepiej, do tego device wraca do swojej formy z awp, a osobiście uważam że jak on jest w formie to żaden inny snajper nie jest tak dobry jak on, do tego jak mówię magisk dobrze wszedł do drużyny, dupreeh z karabinem też wygląda lepiej niż z awp. Na miragu wcale SK nie powinno być jakoś dużo lepsze o ile w ogóle. Do tego kurs na pierwsze pistole przesadzony, zaczną po tt, ale dobry flash, smoke&#39;i i spokojnie może się udać, zwłaszcza że z pistolów strzelają niegorzej niż sk.
Tylko Astralis tak samo nie przekonuje jak SK, gdyby nie wygrali 2 pistoletówek, to wynik mógłby być w drugą stronę.
SK - Astralis (1 mapa) @1.9 przy wyniku 4-4
16-11 ✅✅ Dobra passa kontynuowana.

SK -
Astralis (2 mapa, 3 drogowo) @1,75. Na swojej mapie powinno już być dużo lepiej, dołożą jakąś pistoletówkę i spokojnie mogą wrócić do meczu.
I jeszcze wygrana w całym meczu SK po kursie @2,4

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
CS: GO IEM KATOWICE
SK Gaming vs Astalis
Typ; SK wygra mecz
@2.38 fortuna
aktualnie 1;0 w mapach dla druzyny Astalis ale teraz bedzie grany mirage, czyli mapa wybrana przez brazylijczykow wiec powinni sobie poradzić. No a decydujacy jest train ???? powodzenia

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
CS: GO IEM KATOWICE
SK Gaming vs Astalis
Typ; SK wygra mecz
@2.38 fortuna
aktualnie 1;0 w mapach dla druzyny Astalis ale teraz bedzie grany mirage, czyli mapa wybrana przez brazylijczykow wiec powinni sobie poradzić. No a decydujacy jest train ???? powodzenia
Pięć minut pograłem to samo, mam nadzieję, że wiesz co robisz ????

Status
Zamknięty.