uzytkownik-76505
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
A może tak najpierw rozliczysz poprzedni przegrany typ? Bo te wygrana rozliczasz od razu, a o tych przegranych coś często zapominasz.Nozna,
Lietava Jonava @ 4
Jak jestem i pamiętam to rozliczam, nie zależnie od wygranej/przegranej. W czym Ci to przeszkadza ?A może tak najpierw rozliczysz poprzedni przegrany typ? Bo te wygrana rozliczasz od razu, a o tych przegranych coś często zapominasz.
Jak w ogóle te karne strzelali? Bo ja tam kartki pobrane mam, ale patrzę teraz, że drugiego nie strzelili karnegoWykonywanie karnych przez graczy Getafe woła o pomstę do nieba...
Mam problem w tym, że przeglądając historię Twoich postów o wygranych pamiętasz zawsze, w przypadku przegranych idzie to zupełnie w drugą stronę i nie pamiętasz o nich wcale, a to już nie jest w porządku,Jak jestem i pamiętam to rozliczam, nie zależnie od wygranej/przegranej. W czym Ci to przeszkadza ?
Teraz to pojechałeś po bandzie ????Mam problem w tym, że przeglądając historię Twoich postów o wygranych pamiętasz zawsze, w przypadku przegranych idzie to zupełnie w drugą stronę i nie pamiętasz o nich wcale, a to już nie jest w porządku,
Jak w ogóle te karne strzelali? Bo ja tam kartki pobrane mam, ale patrzę teraz, że drugiego nie strzelili karnego![]()
Pierwsza sprawa też jest taka, że tego pierwszego karnego nie powinno być.Drugi podobnie, tylko nieco niżej, lżej i w drugą stronę bramki.