>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
niby w weekend duzo meczow itp , ale u mnie najlepiej w tygodniu jest , bo mniej meczow i mozna sie bardziej skupic na meczu , analizowac go , a w weekend 100 i glowa boli od czego zaczac ???? ja wstaje w sobote o 12 i zanim wybiore jakies , przeanalizuje to wieczor ???? od nastepnego tygodnia wstaje o 7:00 !:cool::cool:
Mam tak samo. Dla mnie najlepsze dni na grę to od wtorku do czwartku
Legia to popsuła overy, a mieli wgl jakieś okazje ? Bo nie oglądałem, a miałem na nich handi.
Co do tabeli Jaga teraz nadal liderem, i po LE i Probierzu miała odstawać a tu proszę jak poszli, wielu piłkarzy mają ciekawych, fajnie się ich ogląda i myślę że z Legią moga nawet wygrać
Wygrać jak wygrać ale kursy wystawione na Legię to jest jakiś nieśmieszny żart. Trzeba być idiotą by pobierać ich po 1,6-1,7 we wtorkowym meczu. Moim zdaniem do samego meczu to będą na Legię ponad 2 płacić.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Widzieliście gola dla Ingolstadt we wczorajszym meczu z Duisburgiem? Bramkarz Duisburga wszedł do bramki po bidon żeby się napić i w tym czasie Ingolstadt strzelił gola

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Live
Mamy 0-1 w Sydney, no to 1x @ 1.50 za miedziaka i x @ 3.45 za drobne, najwyżej &quot;zrobi się&quot; cash out jakby co ????
FT 3-1 kierunek na ✅ ????

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Nie pierwszy raz Mierzej się popisuje. Piękna bramka, ale mecz ch..y, deszcz, kopanina. Nic to, aby kierunek był utrzymany!
Szczerze mówiąc przysnęło mi się lekko jakoś chwilę po 1 bramce, otwieram oczy a tu Adi do wolnego podchodzi ????

Status
Zamknięty.