>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
No i bukmacherzy też zarabiają na marży, przy równych szansach w zakładach dwudrogowych nigdy nie ma kursów 2,0 - 2,0, tylko np. 1,9 - 1,9, czy 1,85 - 1,85 itd. ;)
Czy jak czasem w fortunie 1,90 - 1,63 ???? ???? ????

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
po tym gemie jak niemiec nie wykorzystuje 4 bp w jendym gemie w tym majac 0:40 umacnia mnie w przkonaniu tylko ze ten mecz jest ustawiony ????

Psychika Niemca jest ustawiona bo te punkty przy BP to nie bylo posylanie balonikow.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
wstępnie 10 spotkań jutro na oku, jutro selekcja bo za dużo tego. Do jutra
po tym gemie jak niemiec nie wykorzystuje 4 bp w jendym gemie w tym majac 0:40 umacnia mnie w przkonaniu tylko ze ten mecz jest ustawiony ????
uwielbiam to ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
erni1 +2 Punkty (Dzięki za Monaco)
funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Ty powinieneś zmienić nick na MrUstawiony ????
PS. Bez spiny! ????

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie cytujcie tego chorego lba co kazdy mecz uwaza za ustawiony. Macierewicz przy nim to calkiem zrownowazony gosc :p

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ty powinieneś zmienić nick na MrUstawiony ????
PS. Bez spiny! ????
ale kto spiny gdzie spiny;) nie wiem czemu macie pretensje do mnie ja go nie ustawiłem. jakbym to zrobil to bym sie podzielił na forum;))

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
ale kto spiny gdzie spiny;) nie wiem czemu macie pretensje do mnie ja go nie ustawiłem. jakbym to zrobil to bym sie podzielił na forum;))
to nie mecze tenisa są ustawione a głupki stawiający ten żenujący sport.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to nie mecze tenisa są ustawione a głupki stawiający ten żenujący sport.
sport jest piekny zarowno do ogladania jak i do uprawiania.. tylko jest to chyba najbardziej popularny indywidualny sport na swiecie ( przez to własnie łatwy do ustawienia i zepsuty przez bukmacherke z tego wzgledy własnie ze duzo ludzi to oglada i duzo obstawia a o za tym idzie lezą tam ogromne pieniadze)

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Musisz stawiać na tych co sprzedają lub się mecz czy set zapowiada na handel. Masz czutke to wal. Nawet za drobne. Będziesz miał satysfakcję. Powiesz: jebaniec zarobił bo sprzedał ale ja też zarobiłem. Pzdr

mrbrightside +4 Punkty (sie robi Szefunciu;))
tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba grać chyba brooklyn bo widzę że phila leci w ciulika dzisiaj

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
No ja czekam na hOKEJA 1 MECZ MI ZNOWU NIEWSZEDŁ KURN AMAĆ jestem bardzo zły grychuds powinien im wcisnać 3 gole w 1 tercji a się konczy 0-0 i 1 mecz ostatni zawalił kupony same na 1 tercje 1,5 ,dalej mnie pech ogarnia niestety ,a 2 ako uwala monarch po 1tercji 1-2 ale moż ewygrają jak tez 1 nie wejdzie to niegram już kupe meczy na kuponie ,gram Pojedyńcze sobie za stała stawke ,bo tasmy są cieżkie :mad: ????

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, bez spin y to jest Dyskusyjny temat typów na żywo, każdy obstawia to co lubi i bez sensu jest nakręcać się bo jeden czy drugi napisał, ze to ustawka. Robcie swoje, zarabiajcie i podawajcie typy bez zbędnego pierdolenia, szanujmy się

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Panowie, bez spin y to jest Dyskusyjny temat typów na żywo, każdy obstawia to co lubi i bez sensu jest nakręcać się bo jeden czy drugi napisał, ze to ustawka. Robcie swoje, zarabiajcie i podawajcie typy bez zbędnego pierdolenia, szanujmy się
Popieram dobrze napisane niema co lepiej myślmy na dzisiaj co można puścić
Ja mam kilka hOKEJI NA OKU JUŻ
KOMETA,SAPKO,BERN ,LUGANO,ZURICH,LUSSANNE,LUNGTANU,KEUPA

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nets dzisiaj na luzie będzie ???? dobranoc

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozna smialo wchodzic w isnera i socka na 2 seta. Marachy nie wiedza co sie dzieje

sphairstike +1 Punkty (Racja! Graty)
Status
Zamknięty.