>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
I to jest pozytywna wiadomość. ???? Ja tych klimatów w ogóle nie znam, myślałem że te ciule mają jakiś oficjal twitter i wyniki a tu taki uj.
Ale tam nie liczą się jakieś dwa tańce razem czy coś? Ciągle wisi na znaku zapytania a już długo po programie cholery jedne.
Nie, z tego co kojarzę, jak oglądałem lata temu TzG to na początku jest po jednym tańcu, bo jest dużo uczestników, a potem jak jest mniej, to już po dwa tańce i prawie wypełniają cały czas antenowy ;)

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
I to jest pozytywna wiadomość. ???? Ja tych klimatów w ogóle nie znam, myślałem że te ciule mają jakiś oficjal twitter i wyniki a tu taki uj.
Ale tam nie liczą się jakieś dwa tańce razem czy coś? Ciągle wisi na znaku zapytania a już długo po programie cholery jedne.
Nie raz tańczyli. Takie mało popularne wydarzenia gdzie buk nie ma natychmiastowych wyników rozliczają z opóźnieniem. To nie mecz piłki czy kosza.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
z tego co kojarzę to 2 tańce to wtedy gdy zostanie mało par czyli finał ew półfinały chyba. Nie wiem kiedyś oglądałem, toż to chyba z 20 któraś edycja ????

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Nie raz tańczyli. Takie mało popularne wydarzenia gdzie buk nie ma natychmiastowych wyników rozliczają z opóźnieniem. To nie mecz piłki czy kosza.
u syfiarzy z pod trzech liter rozliczone właśnie 19-18, a ja u innych z kolei czekam i taka nutka niepewności że myślę tu wbije zapytać ????

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Co za czasy, żeby program telewizyjny obstawiać. Gdybym był producentem takiego programu narzucał bym ile kto ma dostać punktów i na słupa obstawiał u buka. Protip na przyszłość xD

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
u syfiarzy z pod trzech liter rozliczone właśnie 19-18, a ja u innych z kolei czekam i taka nutka niepewności że myślę tu wbije zapytać ????
Tak na przyszłość to nie ryzykowałbym tego grać. Dzisiaj oglądałem to pierwszy raz od pierwszej edycji i te głosy jury kupy się nie trzymają. Takie rozbieżności w ocenach że widać że nie mają pojęcia co robią. Można się nieźle wkopać.

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Halifax MooseHeads - Moncton 1 ttercja over 1,5 1.45
Cape Breton - Saint John 1 tercja over 1,5 1.48
ako-2.15
2 kupon z handicapami
Cape Breton - Saint John -1 1 1.60
Halifax MooseHeads - Moncton -1 1 1.55
ako-2.48
jeszcze mozna pograć te same z handi -1,5
Halifax MooseHeads - Moncton -1,5 1.72
Cape Breton - Saint John -1,5 1.78
ako-3.06
Takie wynalazłem o 23 z Canadyjskiej Ligi
Sherbrooke - Shawinigan -1 1 1.55
ten mecz tez powinien wejsć ,ale niewiem coś jakoś mnie nie przekonują
ale spróbujcie pograć ,moz esię uda
Pozdrawiam wszystkich Na Forum
i życzę milej nocki i dużo wygranych
i Zarobienia na pice Nocnej na overkach
Cape 1 tercja ✅
Halifax 1 tercja ✅
Będzie cieżko Z handicapem bo wtapiają 0-2 co za barany jedne ,ale jeszcze 2 terje musza wygrać wiara czyni cuda

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Co za czasy, żeby program telewizyjny obstawiać. Gdybym był producentem takiego programu narzucał bym ile kto ma dostać punktów i na słupa obstawiał u buka. Protip na przyszłość xD
Jak leciał Belfer to można było obstawiać kto jest mordercą. To dopiero paranoja

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Jak leciał Belfer to można było obstawiać kto jest mordercą. To dopiero paranoja
Ale u tych szmaciarzy z lv czegoś tam nie było nawet pełnej oferty i nie było poprawnego typu do zagrnia...masakra.
To dopiero jest skurwysyństwo na całego.

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolba 2gi set 2.65!! Tak jak pisałem wczoraj delpo nie jest w pełni sił, zmaga się z jakas kontuzja. Niemiec ogarnie łeb i weżmie 2-0
Nie ogarnął głowy i 1-1 ⛔, najgorsze ze delpo nic nie gra wielkiego tylko serwis w tym drugim trzymał na poziomie

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Ale u tych szmaciarzy z lv czegoś tam nie było nawet pełnej oferty i nie było poprawnego typu do zagrnia...masakra.
To dopiero jest skurwysyństwo na całego.
No dobre słowo podkreśliłeś w mojej wypowiedzi Gracu, bo nigdy producentem nie będę ???? Nudna robota, ale kasa duża. Aż mi się Jędrula Kosoń przypomniał z Rodziny Zastępczej, czasy za dzieciaka jak się oglądało RZ i Miodowe lata.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Delpo nic nie gra a Kolbie nawet dobre returny wychodza , tylko co z tego jak Niemeic nie potrafi nawet wykorzystac sredniej dyspozycji przeciwnika.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
co na jutro z piłki pre? ja jade od tyłu standardowo czyli od dziadowskich lig i już mam 4 na tapecie, a gdzie tam koniec

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
co na jutro z piłki pre? ja jade od tyłu standardowo czyli od dziadowskich lig i już mam 4 na tapecie, a gdzie tam koniec
Ja tam moge Classic polecić z Floorbala Fińskiego jak wczoraj Polecałem Norkian i wygrał ładnie 8-4 ale lepiej pograć na gole Classica bo na 1 malutki kursik ,a na gole będzie zależy jaką linie wystawią
Na jutro mam bern i lugano z HOKEJA ,Nawet BERN -1 MOŻNA GRAĆ A NAWET -1,5 JA ZAGRAM JUTRO W STS JAK DADZĄ TE HANDI ,bo coś w necie mi nie idzie jak gram przeważnie jak robie sporo meczy 1 zawala
Trzymaj dobrą skuteczność i wygraj sporo przez weekend tylko uważaj bo na weekendy dużo niespodzianek jest jak zauważyłem
Pozdrawiam Mistrza????

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
buki muszą co nie co ustawić, plus jakieś faworyty się wysprzęglą, nie zawsze faworyt wygrywa, buk wyjdzie na swoje, te 2-3 % graczy zarobi, reszta zasponsoruje buka i tych co wygrają. Taka smutna prawda, buki by nie istniały jakby każdy wygrywał

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
buki muszą co nie co ustawić, plus jakieś faworyty się wysprzęglą, nie zawsze faworyt wygrywa, buk wyjdzie na swoje, te 2-3 % graczy zarobi, reszta zasponsoruje buka i tych co wygrają. Taka smutna prawda, buki by nie istniały jakby każdy wygrywał
No i bukmacherzy też zarabiają na marży, przy równych szansach w zakładach dwudrogowych nigdy nie ma kursów 2,0 - 2,0, tylko np. 1,9 - 1,9, czy 1,85 - 1,85 itd. ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kris_nh +5 Punkty
Status
Zamknięty.