>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
hmm najlepiej? Zalezy jak na to spojrzec. Jeżeli ktoś w tym siedzi to niech sobie obstawia. To, że komuś raz czy dwa się noga podwinie - zdarza się najlepszym
To nie była zaczepka jak coś, każdemu się może zdarzyć wiadomo, chodzi mi że lepiej obstawiać ważne turnieje gdzie grają topowe zespoły, na majorach można dużo zarobić :p

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siata oba mecze po 3:0 a ja się dałem na jakiegoś CSa skusić...

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
To nie była zaczepka jak coś, każdemu się może zdarzyć wiadomo, chodzi mi że lepiej obstawiać ważne turnieje gdzie grają topowe zespoły, na majorach można dużo zarobić :p
Majory zaczynają się od ćwierćfinałów, majory grane szwajcarem mają to do siebie, że mecze u naszych buków nie są dodawane na czas, poza tym to są bo1, więc ogólnie słabo typować nie znając mapy. 3 veto z każdej strony to jednak dużo i mapa często jest &quot;znośną mapą&quot; dla obu drużyn.

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Majory zaczynają się od ćwierćfinałów, majory grane szwajcarem mają to do siebie, że mecze u naszych buków nie są dodawane na czas, poza tym to są bo1, więc ogólnie słabo typować nie znając mapy. 3 veto z każdej strony to jednak dużo i mapa często jest &quot;znośną mapą&quot; dla obu drużyn.
&quot;u naszych buków&quot; zależy kto gdzie gra ^^
&quot;bo1&quot; fakt, dużo niespodzianek ale można złapać value typy
&quot;znośną mapą&quot; dla obu drużyn&quot; overyy ????
To był jakiś moderator studenciak. Pewnie przejebał 10 tys i starzy się dowiedzieli :p
Z tego co pamiętam to był jakiś major, dobrze mu szło podawał typy i napisał że po tym majorze odchodzi z forum czy coś takiego, więc raczej nie odszedł z powodu braku kasy ew, przegrał ją później ????

pato210 2K

pato210

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Woollaston - Borg @ 2.60 STS

Pobieram !

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
oski1929 +13 Punkty
Status