>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na tym poziomie myślę że strona TT dużo łatwiejsza. Po CT żeby kosić to trzeba mieć duże zgranie i komunikację na wysokim poziomie. Także ja bym powiedział że strona w tym meczu dużo lepsza dla obu drużyn

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na tym poziomie myślę że strona TT dużo łatwiejsza. Po CT żeby kosić to trzeba mieć duże zgranie i komunikację na wysokim poziomie. Także ja bym powiedział że strona w tym meczu dużo lepsza dla obu drużyn
Ale widać że kluczowe akcje wygrywają Tricked, jedynie pistolety ratują jeszcze, ale jakoś po tym co grali nie wierzę w to

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Ale widać że kluczowe akcje wygrywają Tricked, jedynie pistolety ratują jeszcze, ale jakoś po tym co grali nie wierzę w to
Tricked z Avangar przegrali swoje CT 2:10, ale to fakt, Havu nie mają swojego dnia, a Tricked gra dużo lepiej niż ostatnio

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
To troll jakiś czy jak ???? ? Po TT trzeba mieć duże zgranie nawet jak drużyna jest słabsza to łatwiej się gra po CT trzymasz pozycje i czekasz, to TT musi mieć zgranie i dobrze rozkminiać wjazdy i fejki..

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To troll jakiś czy jak ???? ? Po TT trzeba mieć duże zgranie nawet jak drużyna jest słabsza to łatwiej się gra po CT trzymasz pozycje i czekasz, to TT musi mieć zgranie i dobrze rozkminiać wjazdy i fejki..
Ja uważam że dużo większym zgraniem trzeba wykazać się po stronie CT i to dużo dużo większym. Wystarczy że pójdzie wymiana 2 za 2 podczas &quot;trzymania pozycji&quot; i już site trzeba odbijać i to tu wymagana jest komunikacja przede wszystkim. Po stronie TT wystarczy że IGL mówi co robić i starczy, nie trzeba mieć aż takiej komunikacji jak po CT, flashe, smoki, rotacja jeśli fejk, refragi i trzymanie sajta.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To z bombą 2v1 było dobre ???? Nie wiem jak przegrali tę rundę ???? Chyba sam sergiej był zdziwiony że ugrał ????

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Tricked ciągle teraz zapisuje bronie, a to się kończy tak jak u Havu, czyli pokusą forcebuy&#39;a, jeżeli się uda ich w końcu dojechać na force i zabić pięciu, to będzie git... Ale patrząc na grę Finów to może być zbyt pobożne życzenie

Status
Zamknięty.