>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
typer36 437

typer36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cala Polska
Edmund na własne życzenie oddał seta. Novakovi wchodzą ekstra piły ale taktycznie Edmund przegrał tego taja jak junior

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Ja -1.5 w 1szej kwarcie na Crvene @ 1.91:p
W Belgradzie drużyna Maccabi, w której gra sporo Amerykanów nie będzie mile przyjęta ;) też optuję za -0,5 w 1 kwarcie @1,82

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ramos raczej tego nie wygra słabo teraz wyglada na serwisie strasznie Struff wygrywa bez problemu swoje gemy. no i zasada ze jak gosccie grali w krótkim czasie ostatnio to w nastepnym meczu wygrywa ten co przegrał we wczesniejszym meczu. i dzisiaj wygra Struff. bo grali niedawno w Shanghaju i wygrał Ramos i niby dzisiaj miał byc dogiem?

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ramos raczej tego nie wygra słabo teraz wyglada na serwisie strasznie Struff wygrywa bez problemu swoje gemy. no i zasada ze jak gosccie grali w krótkim czasie ostatnio to w nastepnym meczu wygrywa ten co przegrał we wczesniejszym meczu. i dzisiaj wygra Struff. bo grali niedawno w Shanghaju i wygrał Ramos i niby dzisiaj miał byc dogiem?
On zawsze tak wygląda przy swoim serwisie

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Co myślicie o meczu w kopana na Cyprze Limassol Nicosia gra 8 z 9 druzyna Limassol w 7 meczach 4:4 w bramkach zagrac na gości z handicapem +1,5 za 2.08 ja tam spróbuje

Status
Zamknięty.